上一頁下一頁
發新話題

終於都約得成想試好耐既3P (Updates: P28, P31, P32(完))

收藏  |  訂閱
508  122.0k

羨慕師姐
我都想試下3p...什至4p⋯前後一齊一定好high:smile_40:
不過。。bf唔會制:smile_13:

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-11-2 11:59 AM 發表 查看引用來源
羨慕師姐
我都想試下3p...什至4p⋯前後一齊一定好high:smile_40:
唔俾 bf 知咪得 law, 玩得 多 p 實有個唔係 bf 呀,如果係咁,不如唔好預佢

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-11-2 11:59 AM 發表 查看引用來源
羨慕師姐
偷偷地自己玩😏

睇黎真係好餓咁喎:smile_o12:

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-11-2 12:27 AM 發表 查看引用來源
師妹正野:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: 師妹身材應該有返甘上下
從何見得呢
身材叫普通

引用:
原帖由 hlkown 於 2015-11-2 12:44 AM 發表 查看引用來源
好奇一問,
好多仔都想上孖妹/2姊妹
(其實真是得過諗,現實好難發生)
咁女又想唔想比孖仔/2兄弟攪既呢?
如果係好似樣既孖仔, 應該幾搞笑, high起上嚟都唔知邊個屌緊

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2015-11-2 10:51 AM 發表 查看引用來源
淫得你, 哈哈 :smile_30: :smile_30:
真係頂你唔順~~~
你都唔係第一日知啦下話?

引用:
羨慕師姐
其實現真係唔係個個男人都中意玩3P, 尤其是對女朋友

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-11-2 01:37 PM 發表 查看引用來源

我都想搵到一個可以同我玩到3p嘅女朋友
如果有我都唔想搵sp玩

引用:
原帖由 ppzoe 於 2015-11-2 01:37 PM 發表 查看引用來源

尼樣真係無諗過喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆