上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫/二姑42 自己件老虎蟹就46!玩边件

收藏  |  訂閱
468  38.1k

引用:
原帖由 A1000 於 2015-9-19 03:08 PM 發表 查看引用來源
淫婦:smile_47:
仲影左d淫照,自己擘开用手撐开隻西嚟影~
见哂成隻糸樣加二推車個淫樣,超好feel~
用嚟起机相当不錯!

回覆 91# 的帖子

咁就更加要比我地斑狼友  睇下d相來起下機

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 04:22 PM 發表 查看引用來源

用嚟起机相当不錯!

笑兄,要唔要幫下手
貼相或推下二車都得

如果需要幫助,很樂加入戰圈

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 04:22 PM 發表 查看引用來源

用嚟起机相当不錯!

可唔可能share?

引用:
原帖由 cloudc13 於 2015-9-19 06:01 PM 發表 查看引用來源

笑兄,要唔要幫下手
貼相或推下二車都得

推二車?哈哈…
佢雖然淫,但又唔系逢男人都上得果隻,反正推車又唔撚系我隻乸~
对我嚟講有乜所謂…
所以講到po相,我更加希望供諸同好~
只要二姑丈不介意,见樣嘅我都照po比大家欣赏~
其实我都好想po二推車個淫樣出嚟,最撚多遮佢半边面~
露出下佢隻水汪汪嘅眼睛,又或者比佢個含撚嘴露出嚟大家品評~
呢d都是我樂意做的~

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 07:21 PM 發表 查看引用來源

推二車?哈哈…
佢雖然淫,但又唔系逢男人都上得果隻,反正推車又唔撚系我隻乸~
对我嚟講有乜所謂…
只要二姑丈不介意,见樣嘅我都照po比大家欣 ...
小弟而家要同隻乸食飯,唔上得嚟講太多了~

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 07:21 PM 發表 查看引用來源

推二車?哈哈…
对我嚟講有乜所謂…
只要二姑丈不介意,见樣嘅我都照po比大家欣 ...
而家post 上頭像比大家先看為快,好頂引呀

真係睇到我一柱擎天😁

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2015-9-19 09:25 PM 發表 查看引用來源
真係睇到我一柱擎天😁

慢慢欣赏~
陸續有来~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆