上一頁下一頁
發新話題

當老細=男朋友既時候@_@ (P.1, P.7, P.9, P.38)

收藏  |  訂閱
625  40.2k

引用:
原帖由 abb3164 於 2015-8-8 10:36 PM 發表 查看引用來源

唔洗淆底...但我一家會話你知XDD!
好...講到好似知我係邊個咁lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 10:45 PM 發表 查看引用來源

我係女呀我係女呀我係女呀XDD

我知G_G 所以我未入左黎LO lol......
:smile_o10:

前面攬住個枕頭, 後面俾佢壓住…好似透唔到氣咁lol 我叫救命…佢就側開個身, 佢一讓開我就反轉隊個枕頭埋佢心口推開佢坐起身,
扮晒野話"你搵咩頂住我" XDD
佢1面無辜咁話 “我冇啊手手腳腳都喺到, 你話呢?”
我都未答佢佢就坐埋起身哄埋黎錫我, 喺我耳邊話 “我想要啊”…嗚啊XDD毛管凍…我縮1縮佢就落床去拎套。

佢落左床我就扯張被過黎嬲住先lol 因為佢開左燈… 佢返返入黎見到我又搵被就話都唔知好嬲定好笑…
佢連人帶被咁攬住我坐喺到然後kiss, 由初頭慢慢kiss變成french kiss, 個身開始慶就俾佢拉返張被走, 佢keep住kiss緊1路掃個身掃到落去我下面, 摸完又捽捽完又摸~.~ 啲水又係咁流…佢用手指插左2下之後起身戴套。
戴完頂住喺下面又唔入, 又壓返上黎錫我心口…我俾佢了到好唔舒服, 扭下想佢入, 突然佢就入晒…我唔小心叫左出黎, 佢頂到最入就停左陣, 之後慢慢郁…我咬手指唔想叫…佢又照舊拖實我對手唔俾咬…另1隻手禁喺我大比壓我落去…我合埋個口唔叫, 佢就越郁得快, 搞到忍得好辛苦~.~我唔係好頂得順, 用手推推叫佢等陣…叫佢慢啲lol佢真係慢返啲..我就回回氣, 佢抱我起身, 我個人就變成坐喺佢到。我開始攬住佢條頸咁un…un un下佢抱住我向後移左少少, 佢i住牆, 望住我un…又係咁lol佢1望住我就好唔自在…特別是un嗰時胸會抛…抛又覺得痕痕地…就會想護住…~.~佢又會拉開我對手…次次都係咁…

Un到咁上下我都攰, 就由un變成前後扭腰, 扭左陣佢就cool實我條腰錫埋黎…拍拍我patpat想我趴喺到狗仔@@ 佢扶住我條腰就入左…好大聲…水聲同埋啪啪聲~.~ 我俾佢搞到冇乜力, 我拎個枕頭墊住前面, 但都差唔多變成趴喺床到gut高個patpat, 聽住啲聲真係覺得好怕醜lol 加埋佢細聲既嗯嗯聲…就咁俾佢搞到又黎多次…我震住咁訓落床, 佢自然退左出黎@@
我無乜力…但知佢未出, 回回氣…我爬返起身繼續狗仔。佢用手指插咗幾下先再入過, 到到呢個時候我真係忍唔到口, 直頭趴喺個枕頭到滅聲lol 後黎佢捉實我條腰我先撐返起個身, 佢訓落黎伸手摸我胸…錫我背隻, 後黎愈黎愈快…撞patpat既聲愈黎愈大聲, 佢就起返身扶實條腰係咁入…然後就出咗…喺個套到XDD而我又震多次 lol

做完呢次之後我好攰, 佢拖左我去沖身之後我就訓著左, 之後係餓醒...起身時已經差唔多9點, 佢煮左野食, 我起身就食…食完之後我洗返碗, 洗洗下碗佢仲走埋黎摸我(我有著衫…)話…”而家仲咁早, 等間做咩好?”

(未完lol)

好正

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-9 12:12 AM 發表 查看引用來源
前面攬住個枕頭, 後面俾佢壓住…好似透唔到氣咁lol 我叫救命…佢就側開個身, 佢一讓開我就反轉隊個枕頭埋佢心口推開佢坐起身,
扮晒野話"你搵咩頂住我" XDD
佢1面無辜咁話 “我冇啊手手腳腳都喺到, 你話呢? ...
咁快有新一篇, 留個言先:smile_o10:

咁等間做咩好?
吊晒引。。。

衰鬼你出現啦?

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 10:46 PM 發表 查看引用來源

咩意思lol
我不嬲都懶開架啦lol

你唔理我既意思!

支持

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 10:47 PM 發表 查看引用來源

好...講到好似知我係邊個咁lol

世界真細小小小 lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆