上一頁下一頁
發新話題

久違了的激情

收藏  |  訂閱
160  26.9k

好似都冇講佢間屋係點 ,簡稱講 ,
一套房一廳 ,幾骨子既 ,咁佢房就床頭係個相框 ,乜生活照都有 ,

女人就算濕哂水塘咁 ,如果自己條龍係乾既話, 都係未入得哂住 ,
所以我就整濕條條龍 ,準備俾個突擊佢 ,
我半跪地望住佢 ,佢依然合埋眼面紅紅 ,
我 : 你岩岩黎咩呀 ?
H : .........
我 : 做咩唔出聲呀 ?
H : .............
我 : 唔答我會有大懲罰架喎 !
H : .................
個刻我見佢冇喊出黎 ,就知係理智與道德觀的加鎖令佢說不要 ,
咁我再冇問佢 ,而係再加濕條龍 ,捉住佢盤骨 , 一下就插哂入去 ,未入哂去龜頭已經頂到佢盡頭 .
H : 快D 出番黎呀 ,
我當然唔理佢啦 ,繼續插到佢最深處 , 但就唔係快速抽插, 因為我驚佢未適應 ,
H : 呀~呀~哦~唔..唔唔...唔好呀,出番黎呀 ,
但我都冇理到佢 ,就係咁 ,唯持呢個慢得黎止唔到痕既速度 ,一下下咁頂到佢最深深處 ,
在我龍上的口水 ,已經俾佢的花水添加上少許乳白色 ...

引用:
原帖由 天河浪人 於 2015-6-4 01:59 PM 發表 查看引用來源
一套房一廳 ,幾骨子既 ,咁佢房就床頭係個相框 ,乜生活照都有 ,

女人就算濕哂水塘咁 ,如果自己條龍係乾既話, 都係未入得哂住 ,
我半跪 ...
哇!Ching正啊!借醉行事...:smile_o01:

引用:
原帖由 天河浪人 於 2015-6-4 01:59 PM 發表 查看引用來源

我半跪 ...
跟住呢? 爽住update唔該....

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-6-4 04:41 PM 發表 查看引用來源

跟住呢? 爽住update唔該....
yan妹你都好心急

引用:

我半跪 ...
期待update,支持。。。

引用:
原帖由 天河浪人 於 2015-6-4 12:41 PM 發表 查看引用來源

呀 ,你又有你道理既 ... 我好驚人打電話黎煩:smile_27:
所以我從來5會俾電話…費銀事煩!
女…上腦就含得銀像皮糖!xdd

引用:
原帖由 天河浪人 於 2015-6-4 13:59 發表 查看引用來源

我半跪 ...
半推半就-巨龍入細洞。
齋睇都知ㄧ陣有人要encore

搖動在繼續 ,
我雙手 ,在捉著她的盤骨 ,
她雙手 ,在捉著我的前臂 ,

H : 唔好,哦唔哦,停呀
我 : 咩呀 ,你講咩呀 ?唔好停呀 ?
H : 唔係 ,唔..唔...

呢個時候 ,我岩岩插到最入頂住佢既時候 ,停左唔郁 ,
我 : 係咪咁呀 ?
H : 唔係 , 出 ,阿 ,阿~阿~~
係佢講出番去之前 ,我起勢咁抽插佢 , 蚊到最出,頂到最入 ,頂到佢講唔到野 ,
我 : 乜你咁架 ,又話要停 ,停左你又話唔係 ,咁我唔停啦 !
此刻 , 我站在床邊 ,上半身壓落佢身上扶實佢個頭 ,舌吻起上黎 ,
因為我驚佢縮先扶住佢個頭 ,但原來我既擔心係多餘既 ,佢一黎已經用舌頭回應我 ,
個刻既畫面我只能以四隻字形容 ,
相當淫賤 .
她的雙手已在我背上抱著 ,
兩人的舌頭互相被吸啜著 ,
下身親蜜地在用力抽插著 ,
而上身 ... 連衫都未除 ,
抽插左幾分鐘左右 ,佢黎第二次 ,我未射 ,但已經十分熱 ,我唯有起番身除衫 ,
已經唔理佢熱唔熱啦 ,十身一直冇聽落黎 ,
佢既叫床聲 ,太好聽 ,唔知係咪驚嘈到隔離屋,
佢一直都冇叫到拆天 ,但呢種想叫敢大叫既聲線同表情 ,
偏偏係男人最受 ,
我雙手伸入她的上衣中 ,想直接係胸圍底攝入去揸佢雙乳 ,
但可惜 ... 佢穿著名貴內衣 :smile_42:  (個底又硬又厚個種定形胸圍)
咁我唯有係攝入佢後面除啦 ,好彩佢自動波''吉''高 ,
一摸 ....
我 : 4個扣 ... 你未駛用呢D胸圍呀麻 ?

唔好停...唔好比佢停

好好睇丫 繼續出文啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆