上一頁下一頁
發新話題

有半年無落LKF 了,突然好掛住...(update #19,#127, 158)

收藏  |  訂閱
167  27.9k

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-10 03:20 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我都中佬啦咁,唔好咁妄自匪薄
中女有中女既味道,反而同啲妹妹仔未必合拍

佢地啲拗柴高踭鞋睇見都恐怖,我怕佢地拗一拗連骨都斷
係喎, 真係好牙烟

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 03:28 PM 發表 查看引用來源
我完全唔識

So sad
Level都有返幾年,喺Play樓上,我都係去過幾次就收咗皮,或者去Prive,好似搬返上雲咸街,但咩環境就唔知喇,我聽返嚟話好多𡃁仔𡃁妹去玩

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 03:29 PM 發表 查看引用來源

係喎, 真係好牙烟
咁妳去蒲係點著架

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-10 03:41 PM 發表 查看引用來源

咁妳去蒲係點著架
如同我名! 真空上陣:smile_30::smile_44:

通常都係個啲,我有朋友話,有啲塲要著高踭鞋先入得!

咁我都總有啲衫可以著既

引用:
原帖由 真空甜心 於 2015-4-10 04:36 PM 發表 查看引用來源

如同我名! 真空上陣:smile_30::smile_44:

通常都係個啲,我有朋友話,有啲塲要著高踭鞋先入得!

咁我都總有啲衫可以著既
妳真空上陣應該出唔返間club :smile_30:
多數女都係高踭鞋,平底鞋真係少,要靚嘛,又睇落高好多,盡量去吸引多啲異性

真空既話著乜都入得 hahaha

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-10 04:45 PM 發表 查看引用來源

妳真空上陣應該出唔返間club :smile_30:
多數女都係高踭鞋,平底鞋真係少,要靚嘛,又睇落高好多,盡量去吸引多啲異性

真空既話著乜都入得 hahaha
我試過一次,有特別event , 要著bikini 先入得
最後,去到門口,爭扎左一陣.......

最後都係無入去,轉左去另一個場玩:p

引用:
原帖由 sorsorying 於 2015-4-10 10:02 PM 發表 查看引用來源

我試過一次,有特別event , 要著bikini 先入得
最後,去到門口,爭扎左一陣.......

最後都係無入去,轉左去另一個場玩:p

果啲event嚟嚟去去咪又係要啲女sexy,為咗吸引多啲仔去俾錢嘛
所以去第二度玩得開心啲好過

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-10 10:35 PM 發表 查看引用來源

果啲event嚟嚟去去咪又係要啲女sexy,為咗吸引多啲仔去俾錢嘛
所以去第二度玩得開心啲好過
係啊~其實同班玩開既fd 去,有時候反而唔想識人,自己圍埋玩仲開心!

好開心,開左哩個post 都真係有一班人吹水. 我都係忙到依家先得閒. 睇下今晚打唔打到文啦,唔得都希望聽日

引用:
原帖由 sorsorying 於 2015-4-10 01:29 AM 發表 查看引用來源

我反而覺得,如果有feel , 個晚又玩得開心,但無下文既話,我會諗係咪我自己唔夠吸引@@"

咁又唔係,我落左咁多次都真係無下文, keep contact 就有
如果ctze想知點解遲D 再同你講啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆