上一頁下一頁
發新話題

食36D肥妹仔 (更新P2#30,P7#96, p10#140)

收藏  |  訂閱
587  51.0k

引用:
原帖由 dada__pig 於 2015-4-6 11:32 發表 查看引用來源

Model?會唔會借相咋

堅架!見過幾次真人

引用:
原帖由 w3wbaby 於 2015-4-6 11:37 AM 發表 查看引用來源

堅架!見過幾次真人
哦 我未約過

但真係GE
屎尻比較多靚仔
引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-6 00:43 發表 查看引用來源

:smile_30:  唔岩既BLOCK啦

乜你唔係女仔咩 ???
引用:
原帖由 第二代燈王 於 2015-4-6 11:22 發表 查看引用來源
有呀....你見我唔到啫...:')

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-4-6 12:14 AM 發表 查看引用來源
屌又係LAW

瘦既又唔玩屎尻:smile_o02:
我瘦架,早幾日dl番屎尻.

原來打算呢, HEA一陣就出去食野既~
但2個訓係床度又點會咁易食野呀出去~
初頭就睇下電視咁先
之後。。。
第一時間抽佢水,攬實佢對肥大脾
係咁摸。。。上到下。成隻都摸暈晒:smile_o05:
皮膚幾好 !一路咀,一路車,跟住就開始渣佢對D奶!

佢都跟住我手多多,摸下我條腸仔 又讚我好大
我答佢。大大條芝士腸,你食過未,想唔想食!
我慢慢由大脾果度。摸去佢妹妹果度。。
隔住條底,都FEEL到濕左。。
心諗,你隻淫娃,今鋪仲唔屌撚死你
邊摸邊咀。。睇下邊個忍唔住。。。
大家開始。。都申隻手入去摸下。。

入去仲撚多水!好輕易就搵到個入口。。
入一隻手指,開始呻吟。。好快就搵到佢粒點。
時慢,時快。。。係咁隊入去
再加多隻手指。。好緊呀,我隻手都濕晒!
佢渣實我條野,好肉緊咁CHOK。。
插到累累地就停左落黎
我話,好肚餓啦,出去食野先!

佢話要抖下回下氣先~哈哈,好好玩!
條底都濕晒了,佢就扒低,我隔住條底
係咁磨佢UN佢,  再引下佢。。。。

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-6 02:56 PM 發表 查看引用來源
初頭就睇下電視咁先
之後。。。
皮膚幾好 ! ...
有更新睇:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-4-6 12:10 PM 發表 查看引用來源
乜你唔係女仔咩 ???  
我有話係女咩:smile_19:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-6 02:56 PM 發表 查看引用來源
初頭就睇下電視咁先
之後。。。
皮膚幾好 ! ...
支持

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-4-6 03:20 PM 發表 查看引用來源

支持

幾時到你出文呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆