上一頁下一頁
發新話題

男sp係咪永遠都唔會著緊女sp

收藏  |  訂閱
320  10.4k

引用:
原帖由 LoveSiuTung 於 2015-3-1 07:06 PM 發表 查看引用來源
多謝你先
但我唔係好明同自己EX比較?
因為你同一個女仔出街,你會諗"如果係ex佢就會xxx"之類

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 08:25 PM 發表 查看引用來源
緊係啦有咩都係post到傾晒啦仲想傾咩:smile_30:
del

引用:
原帖由 master_slave 於 2015-3-1 07:51 PM 發表 查看引用來源
滿足? 哈哈, 呢句就令人有好多幻想

咁我都係因為唔滿足先出黎玩姐

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 08:28 PM 發表 查看引用來源
都係你揀人既姐, 點會係你揀人:smile_o10:

引用:
原帖由 master_slave 於 2015-3-1 07:54 PM 發表 查看引用來源
男人, 好易呃.. 但要我地男人呃個女人, 係有D難的..

有時我會覺得佢係feel到的, 只係唔會明言

我果段時間, 都只可在自己一人時唔開心

真係,女人既直覺同第6感係好準,而男人又成日粗心大意,好易比身邊既女人發現

米兄, 對呀, 好多女人其實都會知

自己係唔想要呢D關係.. 但有時同老婆真係好淡果段時間, 真係好易就會發生
引用:
原帖由 阿米€ 於 1-3-2015 08:02 PM 發表 查看引用來源

女人好多時係知,扮唔知。為既只係想你自己返轉頭,吵吵鬧鬧,劃破臉大家難堪姐。

同埋,呢個遊戲真係可免則免,一次起兩次止就好停,食上癮,遲早玩出禍,上得山多終遇虎。

http://n2.hk/d/images/r10 ...

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-1 08:29 PM 發表 查看引用來源

都係你揀人既姐, 點會係你揀人:smile_o10:
互相揀既姐:smile_30:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 08:25 PM 發表 查看引用來源
緊係啦有咩都係post到傾晒啦仲想傾咩:smile_30:
所以有時加左無咩用._. ....
除非真係好好傾先打算加左一直傾落去吧閒時個時
但前提好少呢D人, 想有, 但無XD
要一個可以傾性同比佢FLIRT我既.....更難lol.........

唔滿足, 就應單搵SP, 而不是同SP談感情了
引用:
原帖由 索菲lala 於 1-3-2015 08:28 PM 發表 查看引用來源

係, 我地男人好似中招的
引用:
原帖由 索菲lala 於 1-3-2015 08:29 PM 發表 查看引用來源
真係,女人既直覺同第6感係好準,而男人又成日粗心大意,好易比身邊既女人發現

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆