上一頁下一頁
發新話題

刻意走光可以好興奮

收藏  |  訂閱
315  115.3k

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-1-29 08:41 PM 發表 查看引用來源
估唔到唔係響西鐵,不過頭先真係好刺激:smile_o05:

當269B上版友遇上珍妮
珍妮,點解係269b,係265b咪好,我岩岩搭緊265b xd

等出report

引用:
原帖由 tung0701 於 2015-1-29 09:41 PM 發表 查看引用來源

珍妮,點解係269b,係265b咪好,我岩岩搭緊265b xd

因為我唔係住果邊:smile_o12:

:smile_o05: 係唔係有新UPDATE

哈哈:smile_o05:今日收六點,某版友你的確好幸運,其實小妹好攰想瞓覺先會搭269B巴士番天水圍,唔知我滿足都你既慾望未呢,我妹妹比你摷濕哂喇:smile_o05:。
話說六點收工,因為攰所以走去搭巴士番天水圍,有位坐又有得瞓唔洗迫西鐵真係好舒服,呢幾日天氣都幾暖下,所以又係最短裙仔番工,一來我最唔鍾意打底仲意無拘無束多啲,二來又可以伸下啲男人望我,滿足我呢個珍妮小妹,去到巴士站等車已知道後面有個後生仔排我後面,果陣其實唔知佢喺睇開我post既版友,巴士到站上車之後就去上層尾坐,班車都有唔少位不過佢揀坐我隔離,巴士都未過柏麗大道佢已經嗌我珍妮妹,睇開妳個post好引人喎,今日仲唔比我喺巴士征服妹妹,之後就遞部電話出嚟比我睇,等巴士果陣同行上上層樓梯時已經影咗我兩張粉藍色底底相:smile_o05:,仲話陪我玩到入天水圍。

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-1-29 11:50 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_o05:今日收六點,某版友你的確好幸運,其實小妹好攰想瞓覺先會搭269B巴士番天水圍,唔知我滿足都你既慾望未呢,我妹妹比你摷濕哂喇:smile_o05:。
話說六點收工,因為攰所以走去搭巴士 ...
OH NO!!! i want to be that guy....

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-1-29 11:50 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12: 邊個師兄咁幸運

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-1-23 05:24 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_o05:唔知道今朝搭西鐵有無人見到著格個仔恤+海藍色碎花迷你裙既珍妮妹呢?
比啲機會大家我通常朝早8點前後就會喺天水圍站上車我見天氣唔係太凍又可以著得性感少少喇,露開bra好似上癮咁今朝 ...
點解唔係入屯門方向……我朝朝都8點幾塔西鐵入屯門,我都想遇到你

引用:
上到公路比佢拉低咗條底底摷珍妮小妹妹

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-1-30 12:07 AM 發表 查看引用來源

上到公路比佢拉低咗條底底摷珍妮小妹妹
soooooo jealous...  did u have good time? :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆