上一頁下一頁
發新話題

泰國女按摩師的技巧(再加相 PG.16..是我定係C )

收藏  |  訂閱
253  171.1k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2014-12-31 01:44 PM 發表 查看引用來源

哦…估下咋…好彩冇行動姐…==

做男人要主動D...如果唔係女人唔鍾意架.....:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 好友G 於 2014-12-31 01:19 PM 發表 查看引用來源

真係有片, 不過見到樣....放唔到上來
pm 比我地咪得.

引用:
原帖由 好友G 於 2014-12-24 01:23 PM 發表 查看引用來源
在三天的行程中, 於是我這個按摩狂在第二天晚上去了一家SPA HOUSE這個SPA HOUSE 不過係朋友推介的, 到就買左個推油PACKAGE.  我就選了一個女的技師, 我入到去沖完涼後, 個女技師好瘦下, 意想不到地係她的手法之高明. ...
請問泰國邊間按摩可以做到咁癲嘅嘢....完全無問過你就......:smile_42::smile_42:

呢段聲音令男人好好J,是否就到高潮錄,你的聲音好軟林林

回覆 94# 的帖子

咩叫聲音好軟林林

引用:
原帖由 好友G 於 2014-12-31 03:44 PM 發表 查看引用來源
咩叫聲音好軟林林
你D叫聲......好令人.....軟林林:smile_34:

做梗d咩黎嗌到咁?:smile_13:
引用:
原帖由 好友G 於 2014-12-31 11:23 AM 發表 查看引用來源
今次放D唔普通的聲音比你...
http://tinypic.com/m/iohr35/4

完全feel到Miss G發自內心的滿足:smile_o09:

引用:
原帖由 uncleblue 於 31-12-2014 13:44 發表 查看引用來源
請問iphone有無計呀ching~?!:smile_13:
未用過iphone,唔識攪,要請其他師兄解答。

是否你真人把聲 ?? 超正...真想親身感受
不過..明顯是有另一人在場

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆