上一頁下一頁
發新話題

大隻仔車震篇(久違的新相p.106 睇完比d 意見=])

收藏  |  訂閱
1.8k  609.3k

引用:
原帖由 jackyi_1004 於 2014-9-23 08:46 PM 發表 查看引用來源

有既有既!!

HAHA,有都唔會POST係度XD

今晚未有文住阿,不過聼日會出GA LA 

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-23 06:39 PM 發表 查看引用來源
HAHA 大波C奶
唔係呀~

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-9-24 08:49 AM 發表 查看引用來源

唔係呀~

唔洗怕醜喎

打快D啦!

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-9-24 11:14 AM 發表 查看引用來源
打快D啦!

打緊LA
就黎出LA:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

第二次車震經歷�!

上次之後,我同C傾得愈黎愈密,無幾耐我就約佢出黎,今次就真係諗住約出黎名正言順車震HEHE

個日約左佢係美孚西鐵站對出個公園度等,佢揸GA車黎接我,我個日早左少少到,就係西鐵站入面間7仔買DOMDOM ,最後都係買番0.03 HAHA ..

去到公園等左大約10分鐘先見到佢GA車埋緊黎,一上到車,原來佢碘先去左買野食先遲左黎,佢知我未食野仲買埋我個份,真係夠晒體貼,佢今日著左件緊身背心仔,+條短到無得再短既裙仔,我忍我真係易扯,我見到佢甘著我已經扯到硬晒,好想快D俾佢個對36D夾住 ,個心已經不停係度諗

我: 做咩甘好死買埋野俾我食呀
C: 你唔食野邊有力餵飽我喎:smile_47:
我: 我驚你頂唔順咋HEHE
C: 我好掛住你支波棍阿,好想再睇佢噴野
我: 我地去邊度玩好
C: 馬嬲山 �
我: 哈哈,講真GA?我未去過GA
C : 係呀,個度平時無咩人,想點玩都得
係呢個時候我已經忍唔住揸下佢摸下佢,但係佢已家揸緊車,唔敢揸得甘勁HAHA

終於上到馬嬲山,今日雖然係平日,但都有少少車拍係停車位,仲有一GA 小學校巴>< 我地就搵緊一D 無咩車GE 停車位 ,一路上山,開始見到有馬嬲仔係路邊
我: 嘩原來真係有馬嬲GA
C: 係丫,D 馬嬲會望住你扑野GA XD
我: 甘爆 , 叫埋D馬嬲過黎玩埋一份LO:smile_47:
C : E, 人地一個就夠LA
我地搵個位停底左,付近冇咩車,環境幾好,幾 靜,幾好FEEL

TO BE COUNTIUNE:smile_47::smile_47:

未到達目的地時,當時你條八寸久米要從條褲中隊出來,讓她知道小大衞的出現?

未到達目的地時,當時你條八寸久米要從條褲中隊出來,讓她知道小大衞的出現?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2014-9-24 03:06 PM 發表 查看引用來源

個次無  但係差D顶爆條褲;)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆