上一頁下一頁
發新話題

第一次 就係比人中出即飛

收藏  |  訂閱
103  48.7k

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-8-6 08:42 AM 發表 查看引用來源

成個毒撚咁,妳冧佢啲乜?莫非師妹都係……

各花入各眼

大把靚女配醜男

下次搵到個岩feel既再唸清楚d
男人系咁架啦 個個都咸

樓主而家識醒都好, 一陣比人搞大咗個肚就仲衰...

不過樓主當時似乎係想用SEX去換取感情咁...

引用:
原帖由 arblue 於 2014-8-6 05:12 發表 查看引用來源
成日上引版 不過經驗只有一二次
仲係好耿耿於懷
一年前比個賤人食左
之後我唔想同佢繼續呢種Sp關係
佢就搵都冇再搵過我
我好鍾意佢架 不過好明顯我唔係佢杯茶
約我食飯既目的只係上佢屋企啪啪
男人真係可以食 ...
咁咪好,唔係沉左船時候,
絲打您咪重傷

如果搵bf,其實真係係唔好係呢度搵啦:smile_13:
就算係sp, 應該都會有d係有風度嘅男人啩。

hi

SEX 其實都好雙面刃感情唔深既..好易一食左就分手...
你都係搵過個把啦...唔好咁易同人發生關係...珍惜同尊重自己個男人先會珍惜同尊重你
引用:
原帖由  於 2014-8-7 03:10 AM 發表 查看引用來源個時都幾乾下
佢都冇整濕我得自己happy x_x

咁你又會中意佢喔

引用:
原帖由 arblue 於 2014-8-6 05:12 AM 發表 查看引用來源
仲係好耿耿於懷
一年前比個賤人食左
佢就搵都冇再搵過我
男人真係可以食 ...
鍾意佢 ..唔靚仔 冇錢 又 細碌 ?? :smile_41::smile_41:

唔使耿耿於懷既~衰既唔去 好既唔黎.
引用:
原帖由 arblue 於 2014-8-6 05:12 AM 發表 查看引用來源
仲係好耿耿於懷
一年前比個賤人食左
佢就搵都冇再搵過我
男人真係可以食 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆