上一頁下一頁
發新話題

老鬼重開POST!! 手機APP 食大波妹!!PART1-4 P.1,5最後更新PART [email protected]

收藏  |  訂閱
133  34.0k

PART 5
似乎大家都只對有相興趣的, 我今次一次過打曬算啦, , 之後就由佢沉底啦

K: BB...唔得啦...我唔得啦....~~快D..呀...我到啦...要黎啦...~~BB~~ 快D....俾我....
咁我就好似賽馬日個D騎師一樣...當曬自己係最後一百米咁...放佢對腳係我膊頭上面.....係咁插係咁插....好快佢.就黎左....

續.....
係佢黎完之後, 大家都休息左一陣,
就再換姿勢.......佢叫我訓低.....
之後佢爬左上黎我個身度...
準備同我坐蓮...

我扶住左小NIKS....對準左小K 之後...慢慢插入去...
女上男下, 同男上女下...真係有好大分別...
第一, 感覺會深好多...因為你FEEL到個女仔成身既重量都會集中曬係下面..
第二, 視覺享受,,,由我懂"性"開始,,,我就一直都好鍾意女上既個體位..因為可以插之餘, 仲可以睇住個女伴既身材跳動同反應
第三, 男人們一致通過既優點: 唔駛用力!

係我既視網膜度所見到既情境係...一個大波妹...坐上左自己既跨下,...用一個絕對淫慾同挑逗既眼神..望住你...
慢慢一下一下...咁樣騎住自己...

個種感覺真係好正!!
我就好似佢一隻馬咁.....係度出出入入....
我FEEL到小NIKS 就係咁俾佢妹妹..啜下啜下咁....

咁我2隻手就1不斷咁樣揉佢對波波...同卒佢既小櫻桃...
而佢又默默咁樣.騎我.....
係呢個體位入面.....
我同佢都好夾....因為大家都無出好多聲......
大家都只係好幽怨咁望住對方....為左更加好好感受對方身體為自己帶來既衝擊...
係我地既喉嚨入面...只會有悶沉既呻吟聲..同呼吸聲..
我+ K: UM.....UM.......嗯.....呼......嗯...

我同佢就好似默默咁樣....屌緊大家一樣....
個一刻..我已經分唔出, ..係我屌緊佢呀?? 定係佢屌緊我??

我只係FEEL 甜蜜兩個字...

好快.......
佢由慢慢咁騎...變做加快咁騎....
同樣..佢由挺起條腰黎UN.....變左做捉實我膊頭黎UN.....
K: 好軟呀....我頂唔到啦...好入....你個龜頭磨到我好軟.....
我: 嗯...我都係....磨到個龜頭..好.痺....你騎得好叻...呀....嗯....好舒服....

之後我扶住屁股...加快速度咁向上頂....
K: 哎~~~~ 做咩無啦啦...咁大力呀.!! 呀!! ...唔好~~~呀~~!!(屁股用力向上插)
我: (無出聲, 只係用力向上插)

之後佢放左對手係我心口上面....係咁俾力騎...我就知道...佢就黎料...

我就加快咁插佢..係咁向上插...向上頂.....到最後佢叭左係我身上面...
係咁叫...同埋俾我插.....
插左幾分鐘之後.....
K: 唔得啦~~BB, 唔得啦..~~~要黎啦`~~ BB, 快D 呀~~
我: 嗯...我都係...等埋我!!!!BB...你夾實佢...夾爆我~~~ BB...好正呀你...
K: 嗯...`~好呀~! 係咪咁呀....夾緊左.啦...`~~呀...我唔得啦..唔得啦...
我: 嗯, 黎啦,黎啦...唔得啦...BB....黎啦!!!!

我+ K: 到啦~~~到啦`~~我黎啦~~~BB(交叉夾雜不同既叫床聲)

我龜頭一緊, ...........唔!!!!!!!!
射左出黎......而我都無停到....再用全身既...想再將小NIKS 再頂入深深處一樣...
將最後既精液....都射曬出黎.....而佢就好肉緊咁..攬住左我.,.不停咁喘氣...

佢係我身上....休息左一陣...
我地就好SWEET 咁啜啜左對方一陣...
之後大家沖涼....閃人....

至於好多CHING 都好關心我, 宜家仲有冇同K 小姐聯絡...
我可以答大家, 係有既!! 不過無再開過餐...因為大家最近好忙....
不過都有間唔中引下對方...
SEND 下D 波波相JJ相俾對方...
我唸......仲有一下次呱?

MAYBE....WHO KNOWS?

奶耳仔的確係會成個人軟晒

C兄,好野...繼續努力...

支持支持

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-7-30 10:26 PM 發表 查看引用來源
奶耳仔的確係會成個人軟晒
万乃耳仔真係好正。。。

引用:
原帖由 k93m63 於 2014-7-30 10:31 PM 發表 查看引用來源
C兄,好野...繼續努力...
出完啦。。。你都有眼睇啦。。 男人出post 無咩吸引力。。
加上無相, 點會有人睇。

引用:
原帖由 kaiowen 於 2014-7-31 02:55 AM 發表 查看引用來源
支持支持

Thanks ... 但今日開始就應該會沉底了。

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-29 09:39 PM 發表 查看引用來源
PART 4 開動!!
SORRY呀大家!! 唔係我要吊大家引。。。只不過我係想慢慢咁回憶一下
回味一下

上PART 講到佢幫我黎個乳交漆...差D 搞到我出野....好難頂地我都忍左去...
我望一望大家...我就一柱擎天..佢就水 ...
一路做一路錫耳仔,頸,成個人軟晒無力,但妹妹仲收縮緊時其實真係幾舒服

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 09:36 AM 發表 查看引用來源

一路做一路錫耳仔,頸,成個人軟晒無力,但妹妹仲收縮緊時其實真係幾舒服

嗯。。我好鍾意男上個陣攬實曬對方。。一面插插, 一面啜耳仔,頸。。 。。。會勁好feell.... 呢個姿勢,好有征服感。。

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-31 09:49 AM 發表 查看引用來源

我好鐘意做緊時間中錫下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆