上一頁下一頁
發新話題

我為你著迷with pic8/3 up dated p.5 ; 20/3 updated P.6

收藏  |  訂閱
109  36.3k

Good story....Support photo message! Continue please!

支持A_A

師姐妳好大波
引用:
原帖由 suetsmile 於 2014-3-7 12:51 AM 發表 查看引用來源
原本都話唔再打post, 因為覺得搞野黎黎去去都係咁。唔想打到over晒。淨返1/3原因係最近比較忙,就係遇到你,真真正正著迷左,唔知你會唔會睇到。唔知你會唔會mind.
最近同男朋友無論感情定係性生活都唔太好。原本諗 ...

騎上去都入唔到
引用:
原帖由 suetsmile 於 2014-3-9 01:12 AM 發表 查看引用來源
今日唔洗ot可以有時間打啦!

我圈完碌野,認真咁問你係想插死我嗎?唔記得你答咩啦。跟住就滑落去胸keep住你好溫柔既舌頭lam我。我真係冧到乜都諗唔到。只係係漆黑中enjoy緊,跟住將我雙腿擘大你一路錫一路 ...

妳今次食得好飽喎
引用:
原帖由 suetsmile 於 2014-3-20 01:53 AM 發表 查看引用來源
其實我已經準備好。濕度絕對係100%,只係你size既問題,結果係要我唔知醜咁捉住佢塞入去,已經唔敢一次過入要續少續少咁入。嘩!你都忍唔住話我好緊,我是知道的,因為當你整條入晒去既時候我下面好似裂開左咁。完全 ...

雖然冇乜人睇,但我都會打埋佢

熄左電視諗住你真係訓。點知你碌黎碌去,原來諗住食宵夜,攬住我又車過,俾你攬住錫真係好冧。因為你咀唇真係好厚好好錫,你攬住我一路錫一路巢。隻手又攝入妹妹度係咁撩粒豆豆。你一路撩我一路叫,你仲同我講:你粒豆都幾敏感架喎。心諗:梗係啦唔係邊夠多水俾你入。之後叫我調轉。你手指係我妹妹邊係咁上下咁掃,我一路出水,你又問我係咪屌得我舒服所以咁多水。我即答:係呀真係好舒服,大力啲。 二話不說就笠埋個套對入黎,我真係好中意你一下對咁入。跟住又9淺1深咁,引死人呀!你又話我叫得大聲話肺容量真係好勁。我就係要大聲啲等人地知我幾爽,去得爆房放啲淫啲都冇所謂嘛。

我另返轉男上女下咁,一路un一路將雙手放係你sensitive位置,等你都舒服下,不過咁爽真係專心唔到。我真係好中意俾你咁按住我咁入好man好有征服感,跟住又捉住你塊面錫落你厚厚既咀唇。將我條脷申到最入,我其實好中意搞野既時候夠淫,又重覆拉我到床邊un又抱起我un我堅係enjoy跟住換多幾個post就出啦。見你滴晒汗都知你落力啦。所以我都好滿足。沖完涼跟住就真係訓啦

到朝早我鬧鐘響再叫醒你。你講訓多5分鐘。就俾你訓。好啦過左五分鐘再拍醒你,你按低我就飲奶啦,我keep住都好清醒,話我要返工點知你冇理我繼續啜。跟住就按住我話要我噪醒其他人。我話我要返工。點知你就望一望鐘話:得!我快啲!
咁就帶套對入黎啦。哩下堅係冷靜與熱情之間,天光終於都望真啲你個樣。為左要專心啲合埋眼郁,個樣好好笑。好彩最後你都control時間3個字搞掂,沖完涼call的士你就係咁讚自己可以快又得慢又得。吹脹!抵你自大既

Good post
And nice pic
Support

點解咁好睇都冇人推既? 係咪已經結局左...? 仲有冇KEEP CONTACT呀?

咁c姐你唔好唔開心,同大弟子見多d面就好快唔記得d唔開心嘅野架喇
引用:
原帖由 suetsmile 於 2014-3-8 01:03 AM 發表 查看引用來源

散左luuuuu

引用:
原帖由 suetsmile 於 20/3/2014 01:34 AM 發表 查看引用來源
打緊啦。。打緊啦。。俾多少少時間我
:smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆