上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-28 02:44 PM 發表 查看引用來源

最好就係有個小小茶水間,
老細講明只要唔火足就得,
咁我成日都煲湯煲糖水煲粥比班兄弟姐妹飲,
所以。。。。我d人緣真係唔錯既
我就間唔中比錢阿姐煲野, 買生果(成箱買)回公司叫阿姐幫我處置....我都有一定人緣的..

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-28 04:20 PM 發表 查看引用來源

我何嘗唔係一個窮書生呢???:smile_45:
新場十卜一下先,
書生執筆也比我拿扳手好吧.....

早晨各位,放咗一個星期假,今日卒之番工。放假時間過得真快。

Morning all~~
返2日又有得放假,今日都唔算blue morning啦...

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-30 09:54 AM 發表 查看引用來源

我就間唔中比錢阿姐煲野, 買生果(成箱買)回公司叫阿姐幫我處置....我都有一定人緣的..
俗話雞脾打人牙較軟丫麻 有一定道理既

早晨alden & everybody.由昨日開始,一連4日off既日子終於輪到我啦~~~

我一直坐係溫泉浴缸邊, 享受A用口為我帶來既另一種感覺. 其實口交係唔係最舒服呢!? 我自己無一個肯定答案, 但係有一點可以肯定, 當對方幫自己口交時, 果份自豪感係特別大, 試諗下有一個人肯自己面前底首去為自己服務喎, 係日常生活上係幾咁難得.下身那份麻癢感覺, 再加上此刻大腦沖滿另類既性幻想, 我再一次感到, 那兒有一份要爆的沖動, 我好本能的努力向上頂, A感覺到.......我個身開始越坐越直, 雙手不其然按住A個頭, 點知係我下身最需要佢慰藉既時候, 佢放開左口, 只係佢隻手無停..............呀! 我下身既基因同細胞就咁發洩係空氣中, 那份空虛感, 實在無法形容................! 我稍稍比自己回一下氣, 但係面上流露左一D失落之色 :-

A : 你怎麼啦? 我弄得你不舒服嗎?
我 : 沒有啦....... (唔通我話我想係佢口入面......)
A : 那怎麼你樣子有點怪?
我 : 沒呀! 有點累! (其實係真係累, 我都唔係廿幾歲後生仔)
A : 你都算很利害吧! (邊個邊笑)
我 : 那有! 真的老了......
A : 先去沖一沖身吧!
我自己一個人去左則邊個花洒度, 自己沖身, 之後去返溫泉入面泡左一陣, 我地兩個各佔溫泉浴缸一個角落, 相對咁坐, 可能係興奮過後既平靜期, 我變得有D沉默, 此時由A首先開口 :-
A : 對啦, 你還要去訪客嗎?
我 : 要呀! 週一還要去
A : 還要去? 新的那個PROJECT?
我 : 是呀, 還有一些要點未談好
A : 那些方面?
我 : 客人還有些點有要求, 要再修改
A : 不是已簽合約了嗎?
我 : 還未, 有幾點問題要攪好, 現在給膠著
A : 那你要我給你意見嗎?

係果一刻, 我無想太多, 就一五一十咁同佢講左D問題, 佢亦都再一次比左D意見我. 果一晚, 我地大家相擁而睡, 那一刻好溫馨, 到第二日醒, 已經係中午11點幾, 我地係床上面食完"早餐"之後, 先離開溫泉酒店. 係回程路上, A個樣有點怪, 無咩出聲 :-

我 : 怎麼呀? 到你有心事?
A : 沒什麼
我 : 從你樣子就能看到
A : 有點捨得你離去
我 : 我要下週二才走呀
A : 我意思是, 不想你離開我
我 : ............. (我一下子唔知點答佢)
我 : 你也明白我的身份
A : 我當然清楚!
我 : 反正我每個月也要來
A : 那是說, 我只好待在這等你.......... (講講下停左.......)
我 : 你繼續說吧 (我好清楚佢有野未講!)
A : ..........如果我有了, 怎辦?
我 : 有了??? (果一刻我扮傻!)
A : 如果懷孕怎辦?
我 : ............... (我一下子又唔知點答, 咁快就比問題我)
A :.................. (佢見我無答佢, 亦無出聲)
我 : 等一下先去找醫生吧 (根本我就唔知點答佢, 我唔係逃避, 只係呢個問題太早出現係我面前)

就係咁, 大家相對無言, 我亦都開始諗, 好少有咁諗, 我今次呢個行為, 係唔係一個錯既決定. 就係咁, 我同左A開始左一段緣份. 每一次我去台灣都會搵佢, 大家係台灣就好似一對戀人, 但每當返到香港, 我又變返另一個人, 另一個身份, 慢慢我開始對自己個身份感覺到混亂. 好快, 夏天就過去, 冬天開始, 我繼續忙於工作, 亦不經不覺已踏入聖誕, 聖誕日子, 我地呢行特別忙, 好自然我少左同A聯絡, 就係一日我忙到死既日子, 平安夜之前兩日, 我手機響, 一個默生既本地手機號碼 :-

我 : 喂! 邊位!?
A : 是我
我 : 你怎麼啦, 怎麼來電會是香港號碼? (我心入面好自然覺得佢來左香港......)
A : 我在香港
我 : 是呀! 那麼突然!?
A : 你都一直忙, 也沒什麼時間理會我呀 (把聲有D怪責我)
我 : SORRY, 因為年尾真的太忙了
A : 我明白, 所以我才來香港找你
我 : 那你現在在那?
A : 我在機場, 剛拿了一張本地電話卡
我 : 那你住那家酒店? 你先去酒店, 等一下我來找你

A交代左佢住邊之後, 我就趕快完全身上工作, 準備去酒店會合佢, 係離開公司一刻, 我突覺得, 心入面有點忐忑, 唔知點解會咁, 只係覺得真係有D怪, 但講唔出感覺, 去到酒店, 我放下忐忑心情, 按鐘, 門打開, A身上著住一套套裝, 高爭鞋...........! 佢唔係來旅行? 我心入面又有這個問題浮現.................待續!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 10:40 AM 發表 查看引用來源
我一直坐係溫泉浴缸邊, 享受A用口為我帶來既另一種感覺. 其實口交係唔係最舒服呢!? 我自己無一個肯定答案, 但係有一點可以肯定, 當對方幫自己口交時, 果份自豪感係特別大, 試諗下有一個人肯自己面前底首去為自己服務 ...
覆左先睇。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-30 10:40 AM 發表 查看引用來源
我一直坐係溫泉浴缸邊, 享受A用口為我帶來既另一種感覺. 其實口交係唔係最舒服呢!? 我自己無一個肯定答案, 但係有一點可以肯定, 當對方幫自己口交時, 果份自豪感係特別大, 試諗下有一個人肯自己面前底首去為自己服務 ...
嘩,睇到佢話大肚果度我都心肝仔呯呯跳.好在唔係中招姐:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-30 10:44 AM 發表 查看引用來源

嘩,睇到佢話大肚果度我都心肝仔呯呯跳.好在唔係中招姐:smile_35:
我諗女仔如果冇避開既,好自然會問呢個問題。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆