上一頁下一頁
發新話題

荒謬太多,感動太少 (FEB 18 更新p.9)

收藏  |  訂閱
129  28.9k

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-26 10:03 PM 發表 查看引用來源
感謝各界朋友關心, 雖則此事係聖誕發生, 但已經係前年既事, 我對MR.K已經放下,
呢個故事只是給自己的回憶,  如果大家有興趣, 我會繼續寫下去. 現在我生活好好亦都好開心 : )

我同MR.K 年紀相差九年, 未至於有代溝 ...
祝你以後幸福美滿

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-25 10:57 PM 發表 查看引用來源

師姐, 你身材好索....:smile_o06::smile_o06:
唔夠你索喔~

我是來支持你,等待你的更新啊!

哈哈。我都係講下笑架姐:smile_30:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-26 18:28 發表

有無出油雞今次?
無wo

出左係第 2 度~ 你有興趣再話你知~ :smile_46:

睇晒了..
終於有番性與感情既文睇下~:smile_40:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-26 06:41 PM 發表 查看引用來源

謝!
我都有睇過你既post,寫得好好
個title係一時感慨而用

居然睇過我既post好感動
你依篇真係好好睇 仲有無後話?

回覆 89# 的帖子

唔係金牛座?:smile_42:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-26 10:03 PM 發表 查看引用來源
感謝各界朋友關心, 雖則此事係聖誕發生, 但已經係前年既事, 我對MR.K已經放下,
呢個故事只是給自己的回憶,  如果大家有興趣, 我會繼續寫下去. 現在我生活好好亦都好開心 : )

我同MR.K 年紀相差九年, 未至於有代溝 ...
只看的人也想回一下, 支持一下, 人不要只回顧過去, 明天有更好的在等妳. 生活好好就是天大的恩賜.

喜歡夠詳細兼又交流,希望可以快些更新啦。支持C 姐

好鐘意睇樓主既  post.  亦明白 right person  & wrong timing 係一件幾 sad 既事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆