上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.3k

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 22:10 發表 查看引用來源

嚟完就收線呢d最無品,我一定會唱衰佢!
個 d hard plastic 到暈.. 除非佢唔望同你再玩 ~
不過都係 PK 架喇..

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:咁佢條j係咩size
又短又肥!如果影容我會話不美觀似mini sausage!顏色好淺!
如果叫我blow我一定blow唔落!
其中一個朋友係gay,我問佢what do u yhink and feel abt it?
佢第一個係oh shxt!are you serious?收賣佢啦唅唔落

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 10:08 PM 發表 查看引用來源

咁你都幾玩得wo ~  可以比人卒咁正 ~ :smile_o01:

有次有個frd(A).. 無啦啦一野 hi 落另一個fd(B) 塊面度..
跟住個fd(B) : 嘩.. diu... 濕既..

原來係 fd(A) 係 D'floor 申左隻手去卒條女.. 佢隻手個d係 ...
咁你個fd b都幾慘下:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 22:12 發表 查看引用來源

咁你個fd b都幾慘下:smile_30::smile_30:
笑左勁耐 ~  :smile_30:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 10:10 PM 發表 查看引用來源

嚟完就收線呢d最無品,我一定會唱衰佢!
Block佢電話同msn同skype

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 10:10 PM 發表 查看引用來源

都係架..
好多人話要玩要玩.. 點知原來成碌木咁.. :smile_o11:  

同真正埋牙個 d 一樣.. 要食要食.. 有得食又唔識食... :smile_o11:
我試過同條x街玩, 玩玩下叫我開cam比佢睇
我say no,佢就係到吊我

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:12 PM 發表 查看引用來源

又短又肥!如果影容我會話不美觀似mini sausage!顏色好淺!
其中一個朋友係gay,我問佢what do u yhink and feel abt it?
佢第一個係oh shxt!are you serious?收賣佢啦唅唔落
哈哈.. :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 10:10 PM 發表 查看引用來源

都係架..
好多人話要玩要玩.. 點知原來成碌木咁.. :smile_o11:  

同真正埋牙個 d 一樣.. 要食要食.. 有得食又唔識食... :smile_o11:
合拍對手難求

引用:
原帖由 S_2012 於 2013-10-13 10:10 PM 發表 查看引用來源

識諗唔識做,又係冇意思, 都夾唔到, 真係會悶到想就咁算
我遇過啲,你有你投入,佢有佢自己high, 會冇曬mood
一拍即合既女仔, 真係玩到好回味
有啲我而家仲記得!最正嗰次我一路玩一路震!嚟完成身軟

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:12 PM 發表 查看引用來源

咁唔怪得佢只可以用ps去發洩啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆