上一頁下一頁
發新話題

結婚之前的一點往事...... updated #59

收藏  |  訂閱
412  43.8k

引用:
原帖由 hdoirysodri 於 2013-9-5 04:07 PM 發表 查看引用來源
其實你唔是唔狼,只是你老公唔受
我冇主動搞佢ga..... 其實我地既作息時間都唔係好夾,
佢早上 6 點起身返工, 晚上11點瞓,
我就夜鬼, 成2點都唔去訓, 第二朝又遲起身......

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:07 PM 發表 查看引用來源

我認我係想, 但係想左好耐, 都冇行出第一步。
你會收到好多 pm 話想做你 sp

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:07 PM 發表 查看引用來源

我認我係想, 但係想左好耐, 都冇行出第一步。
你上得黎discuss相信你既生活從此會有火花:smile_o01:

禁每個人要的野都唔到,所以開始時咪話叫你出來食野
起碼你唔會日日唔飽,搞到心情差,大家婚姻都會差左

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:05 PM 發表 查看引用來源

我同佢識左接近二十年, 你話, 夾定唔夾呢?
可能係愛人好定被愛好既問題啦, 那一刻我選擇左被愛。
其實到而家佢都好錫我, 只係 [性] 果方面, 同我期待既好似有多少出入咯......
識左幾耐同夾唔夾未必有關
但性生活唔夾對夫妻和諧就有關啦...

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-5 04:09 PM 發表 查看引用來源

細佬不才,諗唔到:smile_o13:
唔知收左經既女人會唔會冇咁想攪

引用:
原帖由 rabbityan 於 2013-9-5 04:09 PM 發表 查看引用來源

我冇主動搞佢ga..... 其實我地既作息時間都唔係好夾,
佢早上 6 點起身返工, 晚上11點瞓,
我就夜鬼, 成2點都唔去訓, 第二朝又遲起身......
呢d劇情就正正同av入面既"團地妻"十足十:smile_o01:
食還食唔好搞到第時"夫之目之前犯"
有冇人明我講咩:smile_o01:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-5 04:12 PM 發表 查看引用來源

呢d劇情就正正同av入面既"團地妻"十足十:smile_o01:
舉手

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-9-5 04:08 PM 發表 查看引用來源

冇餵飽飯你食係差 d 既...

但除左性個方面
你覺得你同佢之間既關係同相處點?
加上識左接近二十年
會唔會咩火花都冇晒?
只可以話, 識左咁耐, 我係咩人佢應該好清楚啦.....
可能真係冇咩火花, 而且佢真係一向係乖仔, 讀書又 HKU 尖子果 d, 我讀咩就唔講啦,
雖然唔係屎片, 但係真係唔係好乖成績又好果種。

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-9-5 04:12 PM 發表 查看引用來源

我完全唔明, 洗唔洗去 search 來睇下~! XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆