上一頁下一頁
發新話題

party中出記

收藏  |  訂閱
158  61.1k

jenny姐試過咁多野玩都腳軟~

PARTY咁正既:smile_27:

媽媽
妳幾時會帶乖女去見識???

support plz update more

引用:
原帖由 soap 於 2013-7-29 12:17 發表 查看引用來源

三個人的精子在妳的子宮裡打仗。

JENNY 媽, 精子大混戰:smile_40:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-7-29 04:47 PM 發表 查看引用來源
媽媽
妳幾時會帶乖女去見識???

有機會的

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-28 11:29 發表 查看引用來源
邊個係搞手真係唔係好記得,總之就係朋友的朋友叫我去的,去到開門的係一個裸男,他話我一定做一樣野他先比我入去,就係同他係門口吹一吹問我夠唔夠膽,於是我話全裸的係你唔係我,就係咁我連個個男人叫咩名都未知就同他係 ...
爽!爽!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

good post

To be honest, this kind of experience is once in a lifetime. If you can get it anytime you want, I think this is a treasure of life. If you are not a senior member, I may not believe this is real.
引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-28 11:29 AM 發表 查看引用來源
邊個係搞手真係唔係好記得,總之就係朋友的朋友叫我去的,去到開門的係一個裸男,他話我一定做一樣野他先比我入去,就係同他係門口吹一吹問我夠唔夠膽,於是我話全裸的係你唔係我,就係咁我連個個男人叫咩名都未知就同他係 ...

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-28 11:29 AM 發表 查看引用來源
thanks, another hot story, makes me masturbating again and again

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆