上一頁下一頁
發新話題

神州任蹤橫 《古靈精怪荒唐篇》更新 : #22/32/37/44/52/63/70/80/84/93/103

收藏  |  訂閱
120  73.7k

師兄,佩服佩服,食過咁多女

Ching  你最近食咩呀。

悶完就講啲好玩嘢。

QQ有度衰,裝咗新版本,舊版本黑名單啲人係唔見哂,所以耐咗就真係唔記得。咁呢兩年嚟呢個達州妺又耐唔中走入嚟空間,我依稀記得係應該食過,但完全醒唔起佢係邊個。到咗今年二月一號,佢又忍唔住加我:

達州妹 上午 01:37:16
还记得我吗,我们曾经见过面
天記 上午 01:39:23
是吗?在哪里见过?
達州妹 上午 01:40:11
沙井,那时我在那里打工
達州妹 上午 01:40:23
想起来了吗
達州妹 上午 01:40:48
之前我在那里一个工厂打工
達州妹 上午 01:41:01
这么晚了还没睡
達州妹 上午 01:41:23
那时我不懂事,做事没分寸
天記 上午 01:41:58
有点印象
達州妹 上午 01:42:51
难得你还看得起我,让我加你
天記 上午 01:42:25
怎麽还没休息?
達州妹 上午 01:43:06
以前对不起,是我不懂事
達州妹 上午 01:43:21
你给了我300块钱,我不该要的

咁我就記得番係佢,講起原來佢已經冇响沙井,跟咗一條50歲佬住响深圳鄰埠,條佬娶咗個港女,攞埋香港身份証,依家離咗婚,一個月只有10日度返鄰埠,每個月俾六張老毛達州妹生活,又唔俾佢做嘢。我听到之後就媽叉佢,大學生嚟架,又唔係要留响屋企揍細佬哥,攪到自己成個廢人咁。

我哋又講番嗰晚啲嘢,呢句係最激嘅:

達州妹 下午 10:27:38
你解我胸围那一刻我感觉好幸福

Anyway,嗲咗兩日佢叫我上去搵佢,又唔係未食過,加埋佢神神化化咁,要坐粒幾鐘車,我冇乜興趣,所以免咯,仲分分鐘要搵地方過夜,點鬼知佢話可以响佢哋屋企瞓,呢樣就更加唔駛諗,妳過嚟就得,係咁兩日後我休息,佢就過嚟。呢朝响地鐵站見到佢,我先至醒起佢個樣,成四年都冇乜變,不過著衫仲‘娘’過以前,人又黑咗,成個耕田妹咁。坐車返到我屋企附近,佢條佬突然發咗條信息俾佢,佢睇完好驚咁話條佬知道咗佢嚟深圳搵我。先講講呢條友,又係好神化,大陸仔靠娶咗個港女,攞咗個香港身份証,但係發手機短信,竟然話唔識打中文,而要用啲屎到痺嘅英文。咁我問達州妹有乜可能條友知佢行踪架?佢話條友應該係入佢QQ睇到。吓,有冇攪錯?妳連應有私隱都冇?佢話個Q號係條友幫佢申請,所以有佢密碼,唉,妳唔死都冇乜用。咁我同佢講,妳打返電話俾佢之時,死都唔好認妳嚟咗深圳,佢冇你符嘅。係咁佢就响路邊同條友傾咗幾分鐘,傾完之後就呆咗,我就話不如妳依家返去喇。點知好玩嘢跟住嚟,首先佢發條短信,同達州妹講話見其他人OK,但唔可以帶返屋企,跟住第二條話妳老老實實承認嚟咗深圳,佢可以當冇事,達州妹唔多明佢啲英文,所以全部都俾我睇過,我就話佢套妳,妳總之死口唔認。當達州妹回短信之時,更好玩嘅出現,就係我手機QQ突然有件廣州妹加我,用英文問可唔可以教佢英文?我呢兩日响QQ同達州妹講過我收咗三個學生教佢哋oral,此外冇人會知道,我即時聯想到有可能係呢條友,我冇鬼理佢,佢跟住發多兩句就露出馬腳,最後嗰句係:“Did you see some other girl today?”嘿,仲唔係你?不過我依家唔得閑,一陣先應酬你,原本冇乜癮嘅境況,突然唔同哂,首先,係就係達州妹唔爭氣,但我就係唔抵得呢條友每個月用六張老毛,就收埋人哋响屋企,連人哋謀生技能都剝奪埋,其次,你哋同居啫,仲係家家有求,怕你乜嘢?達州妹發完信息,我就問佢點?係我就送佢去商業城搭車,點鬼住佢撓住我話:「回家,不用管他!」,我就教佢,妳依家扮嬲,咪鬼啋佢。

返到屋企,佢即時攬住我嚟咀,見佢咁猴擒,我都唔客氣,快快趣就剝光佢同自己,身裁似乎走咗樣,有個肚腩仔,對波都有些少鬆,冇以前咁挺,佢踎低想去含,我話未沖涼,唔駛喇。抱咗佢上床,就已經急不及待要捉細佬入閘,佢講過條佬次次都打真軍,講明要搞大佢,咁我幾大都要上套,領嘢咪好唔抵?記得上次都冇用狗仔式,今次男上女下兩分鐘,就翻轉佢從後邊插,呢次佢識叫床,唔似得四年前剩係識得透大氣。沖完涼返上床,佢真係又走去含,我都要睇睇佢副架生係咩樣,毛好鬼多,妹妹有陣臭狐定係汗味,唔想食,用手指插到佢到頂就收工,去食晚飯。

問佢想食乜?佢話好幾年冇食四川火鍋,咁我哋就走咗去X妹,坐低佢即時睇手機,條友send咗N條短信俾佢,最後一條話要佢半粒鐘後上Q開webcam,達州妹原本諗住第二朝我返工之時,佢先至返去,我見咁就順勢叫佢不如食完就返去,應該趕到尾班車返鄰埠,我諗咗一陣就話好,不過,唔知點應付條友,好簡單啫,妳未返到屋企前,唔好回佢信息,唔好接佢電話,到時就惡人先告狀,媽叉條友一輪,話嬲完先至上網。

送咗達州妹上車之後,輪到我出場,見你條友咁鍾意打英文,咁我就陪你玩吓。條友見我回應佢,就即時套我,問我平日有乜搞作?用手機上Q,係咪今日出咗去玩?我話係呀,今日得閑去咗鄰埠。Did you see some other girl today?當然有喇,見咗十幾個。Did you make love?有呀!Where?桑拿房囉!死未?

跟住我就屌條友,好似50歲人,俾你搵到件廿零嘅女仔,叫做執到喇,六舊水就綁住人,影衰哂啲男人。How do you know?乜你唔係睇過我哋啲聊天記錄咩?I don't know what you're talking about。你白痴就咪當其他人都白痴先得架,你都差唔多話哂我知你係乜水喇,跟手拉黑埋佢,你哋返去打餐死都唔关我事。

第二日幫達州妹搞咗另一個QQ號,就拉黑埋原先嗰個,而佢過咗年就搵咗份工,據佢講條友返到去冇乜嘢,只係話唔想見到有下次。我心諗妳定啲喇,六張老毛有西屌,又有人看屋,佢邊捨得?不過,妳咪俾佢搞大個肚,係妳就苦喇。

完。。。下回唔知寫乜,諗諗先!

GOOD POST

引用:
原帖由 天外來客 於 2013-4-12 02:40 PM 發表 查看引用來源
悶完就講啲好玩嘢。

QQ有度衰,裝咗新版本,舊版本黑名單啲人係唔見哂,所以耐咗就真係唔記得。咁呢兩年嚟呢個達州妺又耐唔中走入嚟空間,我依稀記得係應該食過,但完 ...
support:smile_38:

gooooooooood post:smile_o12:

引用:
原帖由 天外來客 於 2013-4-11 11:30 PM 發表 查看引用來源

矇面仔???
無錯,真係好耐無見,耐到我連自己個朵都唔記得,加左禮服喺前面,哈哈
睇左你d 野好耐,先醒起你係uf 人
依家網都無埋,集體回憶都成為過去lu

ching繼續出貼

繼續支持……繼續出貼。

support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆