上一頁下一頁
發新話題

成主之路 更新 P.3 , P.7

收藏  |  訂閱
99  21.8k

引用:
原帖由 idleboyKLN 於 2013-4-12 09:52 PM 發表 查看引用來源
KEN哥好厲害, 期待第2-3個的故事!:smile_o12:
多謝支持,我都想快d寫埋其他兩個奴的故事,可惜女朋友經常在家,要揾到時間再寫有些難度

終於有時間可以再寫多個奴的故事啦
呢一個同奴A的喜好完全唔同 , 稱為奴 B
奴B 佢十九歲 , 亦係向交友網識的 , 經過A 之後我愛上了玩主奴 , 所以今次開宗名義找奴 , 搵左好多日 , 中間有唔少人應徵 , 不過吹水居多 , 在電話吹到自己幾玩得 , 到真係約佢地黎面調 , 就推3推4 , 搞到我都開始有D無隱了 , 差唔多想放棄 , B 出現了 , 大家吹左一個星期左右 ,相約見面
見到佢我有D喜出望外 , 雖然樣子普通D , 不過勝在身材不錯 , 大約160高 , 34D 唔肥 :smile_46:  , 玩左一兩次 ,發覺佢唔鐘意用暴力但好重奴性好聽話 , 我開始構思用其他方法去玩佢:smile_04:
慢慢地了解到主奴唔一定要痛先好玩 , 原來仲有唔少玩法 , 一次我約佢去爆房 , 但上房之前我約左佢夜晚在MK MTR 等 , 見面後命令B去找廁所除左對Bar , 開始B面有難色 ,不過又唔敢反抗只好照做 , 在人來人往的MK唔戴bar 周圍走令B好唔習慣 , 不過B好快從尷尬到有D興奮 , 坐在餐廳食lunch時問B ,
我: 感覺點呀  
B : 行出廁所個下真係好驚呀 , 成日覺得好多男人望實我 , 不過又好high 呀 , high到而家好濕 (面紅)
之後上房B 玩得好奔放 , 我終於知B想玩了:smile_46:
開始愈玩愈大了 , 再下次約B , 直接要求B出來時穿短裙 , 背心加件外套仔, 不過所有底衫褲唔可以著 , 為左安全 , 第一次去佢家樓下接佢 (我係一個好照顧奴的主人 , 哈哈 )
無左底褲的阻隔 , B每行一步 , 雙腿磨擦到陰部的快感令B短短20MIN的火車已經令佢HIGH到出水 , 見B個樣慢慢面經 , 等我加多兩錢肉緊
我send 訊息給B : 下一站下車去廁所將震旦塞入個西度
無底褲頂住玩具只能將雙腳夾得更實 , 磨擦震動更直接上腦 , 再上番火車 , 呢班車好多人,我特登拖住佢塞入去車中間 , 成班男人圍住佢 加上震旦 B已經high到想叫 , 無奈人太多只能死忍 (望住佢呢個樣真係好好笑 )
我在佢耳邊輕聲地說 : 你個淫樣出哂來了 , 有幾個男人望左你好耐 , 可能發現左你真空
B : 下 (大 聲少少地叫左一聲 ) 唔會掛 , 唔通我D水多到流左出黎 , 佢地見到 (輕聲)
B潛意識地向下望 , 我都忍笑忍得好辛苦 , 哈哈
我: 你個樣真係好淫好賤
B : 主人我頂唔順啦 , 容許小奴熄左旦嗎
我: 好 , 見你玩左咁耐 , 俾你熄左佢
B : 多謝主人 , (鬆一口氣)
今次我地無去酒店 , 反而去左CEO 唱K
在K房再次開旦 , B可以放鬆D 享受 , 一有侍應入黎佢馬上收起淫樣
我命令佢 , 當再有侍應入黎不能收斂 , 要俾其他男人見下你個淫賤樣,
B : 知道
我CALL 侍應入後換餐具 , B不敢反抗 , 成個HIGH 樣 表露無違 :smile_47:
終於來回玩左幾次 , 個侍應都應該望到興烚烚了  , 放過B 唔玩了
在K房廁所餵飽左佢 , 大大力屌左B一輪叫到鬼殺咁嘈 , HIGH 到高潮左幾次後 , 我都滿意了 , 抽番出黎 塞入去B個口 , 口爆了 事  

呢個主人真係好衰呀:smile_o13:

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-4-19 06:16 PM 發表 查看引用來源
呢個主人真係好衰呀:smile_o13:
咁你個個又衰唔衰

引用:
原帖由 PASI 於 2013-4-20 11:29 PM 發表 查看引用來源

咁你個個又衰唔衰
所有主人都係衰得黎又好錫奴架啦:smile_o13:

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-4-20 11:52 PM 發表 查看引用來源

今日終於蒲頭XD

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-4-20 11:52 PM 發表 查看引用來源

就係我呢個主人衰得黎又照顧奴的感受,跟得我的奴都玩到她們想玩的,調教得貼貼服服,呵呵,

gooooooooooood support support

引用:
原帖由 sinar45 於 2013-4-22 06:02 PM 發表 查看引用來源
gooooooooooood support support
多謝支持,有無性經分享下呢

無奴玩的日子有點dry

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆