上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.1k

引用:
原帖由 azzz111 於 2013-1-31 04:39 PM 發表 查看引用來源
佢一開始已講到好白

你上司明知忘年戀無好結果,仲搞你
趁你最困難,最需要人幫助的時候接近你
其行為十分不恥

如果隻豬仲係度,一定唔好俾佢
二十多歲是人生最燦爛的時候,不要被這個男人留下一些污點

網上 ...
其實佢真係唔係想佔我便宜的. 佢只係唔識表達自己.
我唔覺得佢會係我污點.

引用:
原帖由 azzz111 於 2013-1-31 04:50 PM 發表 查看引用來源
當你同佢拍拖,拍2-3年拖後結婚,佢已經差不多50碎

咁生仔女方面又點計,當佢65碎退休,到時你要獨力養埋仔女

當你27碎時,佢已經50碎(50碎已經係啊伯)

呢條友正PK,有少少正人君子,一定唔會咁做
條數根本就計唔 ...
我真係唔介意架. 你唔好咁講啦. 我都知道你好意.

我真係服得你好交關, 個死老野 一行埋你身邊已經講到明要包你, 你仲認為佢係好人,
講到尾, 佢個女 14 啦,大人來架, 有讀書明理架,有幾難明白個老豆搵番個人陪下半生呀:smile_o16:

我反而覺得妳唔好做佢生命上既污點!

如果妳係唔想同佢一齊,放過個男人啦!佢真係青春有限!妳當佢水泡,十年八載後飛起佢,佢就一無所有。

仲有,妳有做人後母既準備未 ?

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-1-31 02:01 PM 發表 查看引用來源

我有咁樣諗, 但係佢咁為我, 點解我要同佢計住計住呢?
無話咩計住計住,好實講 佢做法係要妳係佢股掌之中 生活上 工作上 都完全控制妳
妳自己諗下如果依賴耐D 妳會變成點 無0左佢 妳又會點? 妹妹仔 呢個係妳上司 唔係普通人
係佢心目中係一個嫩口小肥羊 只不過係私家貨 你對呢個人知幾多? 真係10幾年打飛機 等妳出現?
一時半刻衝動好容易鑄成大錯 妳0甘鐘意佢 不如同佢生個B 睇下佢制唔制 好老實講 就算你第一次比佢都會堅持用DOM

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-1-31 06:04 PM 發表 查看引用來源

其實佢真係唔係想佔我便宜的. 佢只係唔識表達自己.
我唔覺得佢會係我污點.
佢等緊你自己送上門啫

一個4X人,社會閱歷多,懂很多心計

要扑你,最好等你心甘情願,自動獻身,這才是最美味

男人為性,可以不擇手段

唔識表達,無私心,唔食你,就唔會俾錢你,叫你做佢女朋友,清醒少少

我懷疑這篇可能是膠文

引用:
原帖由 神風999 於 2013-1-31 08:08 PM 發表 查看引用來源

無話咩計住計住,好實講 佢做法係要妳係佢股掌之中 生活上 工作上 都完全控制妳
妳自己諗下如果依賴耐D 妳會變成點 無0左佢 妳又會點? 妹妹仔 呢個係妳上司 唔係普通人
係佢心目中係一個嫩口小肥羊 只不過係私家貨 ...
最睇唔起果D咸濕上司,用職權借機搞女下属

你同佢無可能結婚,有無諗過你結婚對像既感受?

引用:
原帖由 副主席 於 2013-1-31 12:59 發表 查看引用來源
你咪係呢度啲狗公LO。提防呢個男人,先叫真關心。低能仔
我係狗公的話,你只係一隻狗仔喳,吠兩聲嚟聽聽先啦!一個男人有無必要花咁多時間,精神落一個女人到?剩係為隻豬?真係為咗食女嘅,拎少少錢出嚟每個星期三,五,六落Magnum開兩支champagne,乜女都食得到啦!要搞咁多嘢架咩,為咗食隻豬要安排生養死葬咁風趣?你咁搞笑試下去伊館拍黃X民做楝篤笑啦,你兩個啱key啊,一樣喜歡亂吠!

引用:
原帖由 神風999 於 2013-1-31 13:33 發表 查看引用來源

勸你千祈唔好比佢喇,男人愈得唔到愈想得到,如果唔係結婚對象 過多二三年妳又係比人飛
不如你問下佢會唔會同你結婚先 如果佢話會咪結婚先搞野LAW 睇下邊個定力夠 佢都可以忍10年 唔差果幾年
ching你說話有point,佢可以忍十年,唔差幾年嘅!但佢為妳做嘅,妳自己知真情定假意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆