上一頁下一頁
發新話題

不愛瘦妹揮手區~~

收藏  |  訂閱
393  14.7k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-10 11:49 PM 發表 查看引用來源講:smile_30: 咋,您肯, 對方都唔肯啦. ... ...不過, ching 您都好誠實wo.
上網咋嘛,洗咩講大話咁麻煩

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-10 11:49 PM 發表 查看引用來源

講:smile_30: 咋,
您肯, 對方都唔肯啦. ... ...

不過, ching 您都好誠實wo.
:smile_30:  唔講邊有得笑呢~~

點解咁講呢:smile_41:

引用:
原帖由 hoic123 於 2012-12-11 01:10 AM 發表 查看引用來源
:smile_40:唔好打咁多啦

:smile_34:  一日二發, 好似飲奶茶咁

皮膚白白大脾屎忽有肉感有波先正
男上渣實䓁嘢大力抽插haha
我都好鐘竭大波

引用:
原帖由 D80 於 2012-12-16 09:57 AM 發表 查看引用來源
我都好鐘竭大波

:smile_30:  中晒,  好好肉/   小肥至中肥:smile_40:

引用:
原帖由 D80 於 2012-12-16 09:57 發表 查看引用來源
我都好鐘竭大波

女上, 條女大波FING FING :smile_o06:,
自己鍾意捉住佢對奶 ...得, 唔捉住又得. :smile_o10:
如果 條女果O羅OK, 佢係咁磨, 一流 + 爽死. :smile_o13:

廟小燈籠大最正:smile_34:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-12-7 12:21 AM 發表 查看引用來源
  只愛肥妹, 膠流膠流~
Me too.  肥妹 good :smile_34:

:smile_40:   咁多人中意,唔怪得愈黎愈搶手了~~

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-16 12:41 PM 發表 查看引用來源

女上, 條女大波FING FING :smile_o06:,
自己鍾意捉住佢對奶 ...得, 唔捉住又得. :smile_o10:
如果 條女果O羅OK, 佢係咁磨, 一流 + 爽死. :smile_o13:
我隻乸就系小肥大波,尤其佢玩坐蓮,我雙手渣波佢大力挺腰拋奶.....超正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆