上一頁下一頁
發新話題

同老公的泰國trip

收藏  |  訂閱
139  92.8k

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-2-23 05:28 PM 發表 查看引用來源

如果我地兩對couple可以一起玩就好lu。其實我最怕係比人影相,影吾到樣我無問題!點影都ok,有樣點見人啊!?

怕比人影,可以你自己影D靚相POST出來比我地見下呀.
唔影樣得啦:smile_o06:

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-23 05:38 PM 發表 查看引用來源
I also tried to be naked on beach before

How do u feel?  Very relax with no bra?

引用:
原帖由 深山老人 於 2012-2-23 05:58 PM 發表 查看引用來源

怕比人影,可以你自己影D靚相POST出來比我地見下呀.
唔影樣得啦:smile_o06:
考慮下。不過好麻煩,要look 4 host.  Can not just upload!!!!

回覆 87# 的帖子

ching可否pm我邊個海灘

支持C妹先  唔好引我啦快D打啦:smile_o03:

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-2-23 05:28 PM 發表 查看引用來源

如果我地兩對couple可以一起玩就好lu。其實我最怕係比人影相,影吾到樣我無問題!點影都ok,有樣點見人啊!?

係架如果多人一齊裸曬幾好架!自己又覺得刺激又可以睇吓人𧜏
有機會一齊去但我要睇我令一伴夾唔夾到時間。好多時我一個人去裸曬。係西貢坐船去外島仲feel

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-23 05:38 PM 發表 查看引用來源
I also tried to be naked on beach before

Where did u try ? In HK ?

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-2-24 01:14 AM 發表 查看引用來源

考慮下。不過好麻煩,要look 4 host.  Can not just upload!!!!

咁你快D影相啦喎,等你的靚相:smile_o05:

各位ching:只係想搵個人少D嘅海灘裸曬,有冇好介紹?

connie你的故事寫得唔錯,幾時可以update,等你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆