上一頁下一頁
發新話題

慘遭大報復的Wendy(已完結)

收藏  |  訂閱
180  461.1k

引用:
原帖由 LincolnIdiot 於 2012-1-29 06:58 PM 發表 查看引用來源
放佢跌落碌假鳩呢招好似係嚟自日本AV-----女豹8嘅其中一幕!
啱唔啱呀樓主?  
女豹8應該無呢一段,不過最尾綁佢係椅上面,睇佢掙扎果下真係超正

如果後面被灌滿用個塞塞住 ,同一時間前面用碌假鳩大力抽插......一定升神呵

so long , i want to read all the content ^^

CP玩過同時二穴
引用:
原帖由 weatherman 於 2012-1-31 09:20 AM 發表 查看引用來源
如果後面被灌滿用個塞塞住 ,同一時間前面用碌假鳩大力抽插......一定升神呵

引用:
原帖由 Terry1398 於 2012-1-31 05:19 PM 發表 查看引用來源
CP玩過同時二穴

係邊度玩呀?

眾男將Wendy抽離碌假鳩再整返醒佢,下體仍然劇痛令佢喊住求饒:[好痛呀!求吓你地俾我休息一陣啦!] 阿華:[咪詐死喇,知驚嘅就自己埋去踎落條野度,如果唔係我地就再掟你一次!] Wendy當然唔想再試,唯有慢慢行到碌假鳩度,然後再慢慢踎落去,阿賢:[未夠呀!再踎低d!] Wendy只好順從,但係碌假鳩實在太粗,加上之前果下重創都未痛完,令佢只可以好慢好慢咁踎低d,眾男當然不滿,阿華唔知幾時攞咗條皮帶,啪一聲就打落佢屁股,仲大聲鬧佢:[咁撚慢,係唔係想聽朝先踎到落去呀?我地冇咁好耐性,駛唔駛我幫吓你呀?] Wendy痛到眼淚水都標埋,搖住頭話:[唔駛喇,我快d就係啦!] 講完就咬緊牙忍痛踎晒落去,屁股都貼住地面。阿賢:[咁至係嘛,開始上下郁動啦,要快喎!咁啦,每次上落要超過呢碌野一半長度,你一分鐘做到三十次,就唔駛再俾呢碌野玩啦!開始囉!] Wendy都想快快趣趣捱過呢一分鐘,但係稍為用力d就痛到頂唔順,只好喊住投降:[我真唔得喇!做唔到呀!] 阿德:[點可以咁易放棄架?阿華,我地一齊幫吓佢啦!] 兩個人行到身邊,Wendy都估到係乜事,即刻改口話:[唔駛喇,我再試吓快d啦!] 但係阿華同阿德都唔理佢,一人一邊捉住佢就將佢係咁抽高又撳低,仲要係大大力果隻,Wendy只感到個西痛到想爆炸一樣,發晒狂咁慘叫:[哇呀呀呀!痛死我喇!唔得喇!個西爆喇!停手呀!哇呀呀!救命呀!] 悽厲嘅慘叫只會更激發佢地嘅獸性,反但唔停手,仲加強力度同速度,Wendy個西又點頂得住咁大碌野嘅勁插,不停慘叫之下終於抵受唔住又暈低......待續

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2012-2-2 01:49 AM 發表 查看引用來源
眾男將Wendy抽離碌假鳩再整返醒佢,下體仍然劇痛令佢喊住求饒:[好痛呀!求吓你地俾我休息一陣啦!] 阿華:[咪詐死喇,知驚嘅就自己埋去踎落條野度,如果唔係我地就再掟你一次!] Wendy當然唔想再 ...
so exciting, thanks for sharing

回覆 96# 的帖子

支持樓主!同時創作兩個長篇故事真係唔容易!

支持下

慘無人道!溦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆