上一頁下一頁
發新話題

近排成日有想偷情既感覺

收藏  |  訂閱
101  5.2k

引用:
原帖由 karyotes 於 2012-1-8 12:55 PM 發表 查看引用來源
樓主我完全知道你的感覺!!!!
因為我老公都係咁,:')
最初岩岩一齊的時候我冇咩性的渴望,
個陣時我老公就日日做,攪到宜家到我好有渴望,但就間唔中先做一次
仲要係冇前奏,好快就完事,好似我係吹氣marry,滿足佢就ok ...
I am a man similar situation. With u. I am just 28 yes old Ja....

引用:
原帖由 karyotes 於 2012-1-8 12:55 PM 發表 查看引用來源
個陣時我老公就日日做,攪到宜家到我好有渴望,但就間唔中先做一次
仲要係冇前奏,好快就完事,好似我係吹氣marry,滿足佢就ok ...
I am a man similar situation. With u. I am just 28 yes old Ja....

引用:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-12-6 03:18 PM 發表 查看引用來源

好簡單啫,問下你老公有無咁既想法,如果佢話有,你有咩感覺 ~~~咪係答案囉!
:smile_o12:

引用:
原帖由 cleverho 於 2012-1-9 12:50 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12:
好耐無見啦:smile_13:

引用:
咁你有無同你老公反映過呢個問題呀?

引用:
原帖由 feeling821 於 2011-12-6 02:37 PM 發表 查看引用來源
都係諗下,冇咁做到
但覺得咁諗好對唔住個老公

我咁諗係咪好有問題:smile_42:

你出句聲.....呢度大把人會搵你
:smile_30:

如果冇小朋友都還ok,但你有小朋友了wor,唔驚做完好似對唔住個仔咩

去玩唔緊要 , 最緊要識返屋企

唔係掛~!@@____@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆