上一頁下一頁
發新話題

最like中女絲襪

收藏  |  訂閱
892  20.5k

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 01:38 PM 發表 查看引用來源
呵番吓.....
you are nearly lunch time la~~

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 01:38 PM 發表 查看引用來源
呵番吓.....
算你啦… :smile_o05:

醒番啲好野比你,介紹條裙比你呀…去我個舖到睇啦…

P.40 / 593

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 01:44 PM 發表 查看引用來源

算你啦… :smile_o05:

醒番啲好野比你,介紹條裙比你呀…去我個舖到睇啦…

P.40 / 593
有冇 d 吊帶絲襪、t-back、g-string 介紹下呢:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 05:17 PM 發表 查看引用來源
有冇 d 吊帶絲襪、t-back、g-string 介紹下呢:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
之前咪介紹左比你囉,今日無睇特別好靚既,睇到好話你知

不過 KC 減緊價,約  $700~$1,000 套平日著都 ok

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

之前咪介紹左比你囉,今日無睇特別好靚既,睇到好話你知

不過 KC 減緊價,約  $700~$1,000 套平日著都 ok
:smile_39:咁貴,都係嗲下先啦:smile_39:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 05:24 PM 發表 查看引用來源
:smile_39:咁貴,都係嗲下先啦:smile_39:
你嗲下我嘞,幾正我都送比你…:smile_o05:

唔係呀!丁字妹,咁既價錢一套都話貴,好心你咪著埋啲女人街貨啦,洗兩野變形變黃見到就作嘔咩 mood 都無哂啦! :smile_27:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 05:33 PM 發表 查看引用來源

你嗲下我嘞,幾正我都送比你…:smile_o05:

唔係呀!丁字妹,咁既價錢一套都話貴,好心你咪著埋啲女人街貨啦,洗兩野變形變黃見到就作嘔咩 mood 都無哂啦! :smile_27:
我 d 爸爸...丁丁 三幾個月會換架,絕對唔會有令人有嘔架...haha

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 05:37 PM 發表 查看引用來源
我 d 爸爸...丁丁 三幾個月會換架,絕對唔會有令人有嘔架...haha
咁都好啲,你用開邊隻牌子架?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-7-27 05:38 PM 發表 查看引用來源

咁都好啲,你用開邊隻牌子架?

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 2011-7-27 05:40 PM 發表 查看引用來源
嘩…個心跳一跳‵,另一張呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆