上一頁下一頁
發新話題

男友不想做..那我找SP會不會好點?!

收藏  |  訂閱
412  13.2k

引用:
原帖由 湘` 於 2011-6-22 01:27 AM 發表 查看引用來源
交往了1年半...2個月才1次..大概時間
我自己需求也蠻大...
男友經常說累..
那我找個SP..
會不會對他有點不好?!

但就算男友做了..
也滿足不到我..
他只是自已滿足就夠..
那我 還該愛這男生嗎?!

那想問 ...
2個月才1次 < 真係好小

男友經常說累.. < 應該係藉口吧。佢咁後生

他只是自已滿足就夠..
那我 還該愛這男生嗎?! < 女一樣可以分開性同愛,性唔滿足唔代表你唔愛佢

陰莖震動了少許.但他那時是停下了
然後再拿出來射精
那當時在裡面有否射精 < 我覺得係,點解唔用dom dom?

引用:
原帖由 lokshue 於 2011-6-22 04:34 AM 發表 查看引用來源

你很快會有很多sp 肯定爆pm
怎麼可能呢~不會的啦

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2011-6-22 11:44 AM 發表 查看引用來源

咁佢真係「好鐘意你播」 10秒...

我呢~ 最少都要幾分鐘... 仲可能做做下軟返...

其實呢~ 有得控制... 慢慢入~ 兩淺一深~ 又或者深果下大大力~

當然啦~ 女方有冇主動先~!? 有冇坐上去丫~!?

女 ...
佢除左男上女下.狗仔.其他都唔會~_~

平時主動個個一向都係我..但係都會話累.就唔做

到我唔主動.OR我唔想個時.

佢先搵我話做~

我有坐過上去.佢話太舒服.仲快射

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2011-6-22 12:00 PM 發表 查看引用來源

冇可能~

你騎功有冇咁勁~!?

我出去搵囡囡~ 佢地坐到我小腹痛... 基本上細佬冇感覺... 因為坐得我太痛... 係咁壓落黎...

其實... 關鍵在於龜頭同陰道既磨擦周期~

你下下都一上一落~ 幅度大~  ...
因為可能我都唔算太重..而且我D力聚係隻腳度..

佢都冇話過痛之類

我每次都唔會郁好快~因為我自己都好難受到呢個位~_~...

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-6-22 02:41 PM 發表 查看引用來源

2個月才1次 < 真係好小

男友經常說累.. < 應該係藉口吧。佢咁後生

他只是自已滿足就夠..
那我 還該愛這男生嗎?! < 女一樣可以分開性同愛,性唔滿足唔代表你唔愛佢

陰莖震動了少許.但他那時是停下了
然 ...
但係..感情同性都會有關聯..
總覺得好似越黎越淡~_~..

引用:
原帖由 湘` 於 2011-6-22 04:46 PM 發表 查看引用來源

但係..感情同性都會有關聯..
總覺得好似越黎越淡~_~..
耐左一定係小左嫁喇,愛情都會淡左變左感情
點解呢度咁多男嘅女嘅唔夠食嘅:smile_o03:

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-6-22 05:06 PM 發表 查看引用來源

耐左一定係小左嫁喇,愛情都會淡左變左感情
點解呢度咁多男嘅女嘅唔夠食嘅:smile_o03:
入得成人區傾計既多數都唔夠食..XD

引用:
原帖由 湘` 於 2011-6-22 05:13 PM 發表 查看引用來源

入得成人區傾計既多數都唔夠食..XD
你即係話我啦?:smile_o14:

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-6-22 05:15 PM 發表 查看引用來源

你即係話我啦?:smile_o14:
我冇話你丫..唔好自認啵

引用:
原帖由 湘` 於 2011-6-22 05:41 PM 發表 查看引用來源
我冇話你丫..唔好自認啵
haha, 什麼都給你看穿了

講嚟聽下你有幾唔夠食吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆