上一頁下一頁
發新話題

和你的最後一次 (foto updated #220 14JUN #326 12JUL)

收藏  |  訂閱
504  47.1k

開心D啦.............

下,反而我吾中意甘,我最多分三幾part,仲要快快update。

傻啦,你大把fans支持 呀
引用:
原帖由 kraxi 於 2011-6-4 08:38 PM 發表 查看引用來源

多謝BCM....太耐冇黎啦..
已經唔識呢度出POST既規舉..
而家下下都要分PART先有人SUPPORT
我呢D一氣過就冇人理.. SO SAD:smile_27:

引用:
原帖由 silksocksboy 於 4/6/2011 20:45 發表 查看引用來源
開心D啦.............
一向都好開心

引用:
原帖由 bcm 於 4/6/2011 20:48 發表 查看引用來源
下,反而我吾中意甘,我最多分三幾part,仲要快快update。

傻啦,你大把fans支持 呀

我都唔鍾意咁囉... 好似呃cm 咁... 勁衰..

我冇fans啦... d人鍾意大波.. 有個 大波過我仲唔過檔咩..
哈哈哈哈

引用:
原帖由 kraxi 於 2011-6-4 09:04 PM 發表 查看引用來源

我冇fans啦... d人鍾意大波.. 有個 大波過我仲唔過檔咩..
哈哈哈哈
支持吓kraxi先.........

引用:
原帖由 kraxi 於 2011-6-4 23:04 發表 查看引用來源

哈哈哈哈
點會呢
我係你忠實fans黎嫁麻:smile_24:

咁你keep住出post,粉絲咪唔會流失囉。:smile_o01:

不過要咁大煲粉絲為乜呢?:smile_o10:

多謝朗朗>3<
引用:
原帖由 tuenlong 於 4/6/2011 21:05 發表 查看引用來源

支持吓kraxi先.........

係咪真架?氹到人地好開心丫衰鬼:p
引用:
原帖由 bbqowen 於 4/6/2011 21:19 發表 查看引用來源

點會呢
我係你忠實fans黎嫁麻:smile_24:

引用:
原帖由 kraxi 於 2011-6-4 09:04 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈
你已經好大了,還有人大過你?哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆