上一頁下一頁
發新話題

25/3 CA一齊玩 有興趣入黎PM我啦

收藏  |  訂閱
292  8.0k

引用:
原帖由 賓工廠 於 2011-3-22 08:49 PM 發表 查看引用來源
唔係去CA咩?CP田長都”行”!勁

牛C兄CP打交無人同佢玩,轉去CA洗洗底嘛~~~:smile_30:

引用:
原帖由 牛奶諗糖人 於 2011-3-22 08:57 PM 發表 查看引用來源

牛C兄CP打交無人同佢玩,轉去CA洗洗底嘛~~~:smile_30:  
wow~ 我知你邊位 哈哈 有興趣既咪當面同我講囉 係咁開新帳號冇用嫁

引用:
原帖由 小小牛奶仔 於 2011-3-22 09:09 PM 發表 查看引用來源

wow~ 我知你邊位 哈哈 有興趣既咪當面同我講囉 係咁開新帳號冇用嫁
諗到你實話知邊個啦:smile_40:
咁我係邊位呀?
係就講出黎啦!!

嘩!田長出來了!我建意好唔好?

引用:
原帖由 牛奶諗糖人 於 2011-3-22 09:12 PM 發表 查看引用來源

咁我係邊位呀?
係就講出黎啦!!
:smile_54: :smile_54: 講出黎都冇用啦 大家心照

引用:
原帖由 牛奶諗糖人 於 2011-3-22 09:12 PM 發表 查看引用來源

咁我係邊位呀?
係就講出黎啦!!
你系邊位ching?:smile_o10:

引用:
原帖由 小小牛奶仔 於 2011-3-22 09:15 PM 發表 查看引用來源

:smile_54: :smile_54: 講出黎都冇用啦 大家心照
:smile_30: 心照...咪笑大人個口啦,有腦嘅都係知你晌度吹啫,識你都知你多笑話架啦!!

引用:
原帖由 小小牛奶仔 於 2011-3-22 09:15 PM 發表 查看引用來源

心乜照,扮勁!:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-22 09:17 PM 發表 查看引用來源
你系邊位ching?:smile_o10:
頭頂無咩頸髮,又鐘意搶人咪唱歌果位!!:smile_30:

引用:
原帖由 牛奶諗糖人 於 2011-3-22 09:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 心照...咪笑大人個口啦,有腦嘅都係知你晌度吹啫,識你都知你多笑話架啦!!
冇乜興趣同你講笑話啵:smile_42: 仲有既我開得呢個post 都知會有你呢種人黎比我練下打字既 多謝啵 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆