上一頁下一頁
發新話題

我們是有了性, 才有愛... 還是只有性? (和EJ的性愛故事: update16/2)

收藏  |  訂閱
168  20.2k

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-14 11:25 PM 發表 查看引用來源

其實我地係sex方面好夾~
每次都前所未有的high (我同佢都係)
越搞越上引~
都唔知點收科~ :smile_o04:

分手話我地太多sex, 唔似拍拖,
分左手又分手還是好朋友, 有乜問題又揾返大家,
跟住又卜返 ...
最慘就係男人三心兩二.. 唔知想點.. 有機會問下佢仲有咩忌諱令佢未想認真拍拖吧

有冇part 6呢......

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-14 11:30 PM 發表 查看引用來源

最慘就係男人三心兩二.. 唔知想點.. 有機會問下佢仲有咩忌諱令佢未想認真拍拖吧
我覺得我同佢問題一樣 -->  未玩夠~
雖然此時此刻一齊好開心, 覺得大家可能好岩對方,  但又唔甘心settle down...
但已經中毒已深, 大家太依賴大家...

佢問題大過我, 因為佢大學選科和工作問題, 17歲以后 (而家佢25, 我26), 從來未係同一個城市/國家超過3個月, 所以今次算係第一次拍拖 (之前果D 我唔覺得係)

我唔想我地分開, 但我地敢樣根本唔係辦法, 要放生佢嗎?

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-15 01:35 AM 發表 查看引用來源

我覺得我同佢問題一樣 -->  未玩夠~
雖然此時此刻一齊好開心, 覺得大家可能好岩對方,  但又唔甘心settle down...
但已經中毒已深, 大家太依賴大家...

佢問題大過我, 因為佢大學選科和工作問題, 17歲以后 (而 ...
放生佢吧, 佢自己連自己想係邊個 conuntry stay 都係一個問題

引用:
原帖由 wing2837 於 2011-2-14 11:36 PM 發表 查看引用來源
有冇part 6呢......
你地繼續支持rosey未繼續post囖~  :smile_o05:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-15 02:02 AM 發表 查看引用來源

你地繼續支持rosey未繼續post囖~  :smile_o05:
無論你的 post 同係度的交談都支持

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-13 12:37 AM 發表 查看引用來源
好耐無見, 之前個3P post無寫完, sorry!  當是同Gabe發生左D事, 好唔開心, 之后佢去左法國, 兩個月后佢返離時,分手了...

那之后和一對情侶試過幾次3P, 有機會分享...

這次想說的是EJ... 其實想人比advice我, ...
有性先,定有愛先:smile_34:
唔同人有唔同講法,都係自己認為做既咪做囉
男或女都會有需要既一刻,冇得說既:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-15 01:43 AM 發表 查看引用來源

放生佢吧, 佢自己連自己想係邊個 conuntry stay 都係一個問題
no, he's going to be in this city for 3 years at least now.

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-15 02:22 AM 發表 查看引用來源

no, he's going to be in this city for 3 years at least now.
未玩夠呢一樣野, 我唔確認.. since how old you both.. i really do not know
but sure that if still keep together over half year.. why no try to 同居 and see the possiblity
the love feeling will more and more or less than less

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2011-2-15 02:02 AM 發表 查看引用來源

支持支持:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆