上一頁下一頁
發新話題

大家有無試過喺公司做/DIY....?

收藏  |  訂閱
256  11.0k

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-2-9 06:33 PM 發表 查看引用來源
MUD男人真係咁鍾意女人著絲襪嘅咩?
因為女人著左絲襪會有多一層的美感.....

咁除左 office.. public 的地方你可能都會不自覺地試過 diy ?

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-2-10 06:02 PM 發表 查看引用來源

咁不如咁問啦
如果女人淨係著個BRA同底底
你鍾意佢著咩絲襪呢?
如果 bra bra 同底底都係黑白為主的.. 絲襪就應該選擇吊帶絲襪個類... 黑色的

如果 bra bra 係粉淺系列的.. 絲襪可以好特出咁著鮮紅 , 紫色.. 同埋粉藍紅,色
著到好似一個娃娃一樣

我試過公司diy..好爽haha
不過個日著左絲襪有d煩

引用:
原帖由 Akori 於 2011-2-11 03:13 PM 發表 查看引用來源
我試過公司diy..好爽haha
不過個日著左絲襪有d煩
咁你走去邊個位度 diy ar

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-11 03:15 PM 發表 查看引用來源

咁你走去邊個位度 diy ar
當然係女廁

引用:
原帖由 Akori 於 2011-2-11 03:18 PM 發表 查看引用來源

當然係女廁
good.... ~ 如果公司有 d corner 或者房仔可以偷偷咁 diy is great 添

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-11 03:24 PM 發表 查看引用來源

good.... ~ 如果公司有 d corner 或者房仔可以偷偷咁 diy is great 添
我試過有一次d人走哂諗住係間房仔試下..
點知有人經過..haha

引用:
原帖由 Akori 於 2011-2-11 15:25 發表 查看引用來源

唔係私人空間DIY真係激啲 :p

引用:
原帖由 Akori 於 2011-2-11 03:25 PM 發表 查看引用來源

即刻停晒手唔敢玩呢 ?

不過我就有試過同女仔 msn 時, 叫佢不如立即伸隻手放係下面就摸
佢話好 high.. 面都紅晒.. 谷住但有人搵佢時又要笑笑口..
唔知實際會係點

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-11 03:30 PM 發表 查看引用來源

即刻停晒手唔敢玩呢 ?

不過我就有試過同女仔 msn 時, 叫佢不如立即伸隻手放係下面就摸
佢話好 high.. 面都紅晒.. 谷住但有人搵佢時又要笑笑口..
唔知實際會係點
係呀 不過其實想試下睇下佢會唔會偷睇
不過唔敢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆