上一頁下一頁
發新話題

已出Part 2(完)~P.4*泳池曳曳~興奮又刺激~!第一次出post*

收藏  |  訂閱
121  45.3k

小弟係一名救生員,依d野真係見慣

引用:
原帖由 大思想家 於 30-7-2010 01:11 AM 發表 查看引用來源

快d分享第二個故事丫! 真係急不及待呀! :smile_o03:

Clinic醫生床上既曳曳事件~?
我盡快打啦~我打字太慢喇~可能又要一part part咁出:smile_o03:

引用:
原帖由 paul3113 於 30-7-2010 01:30 AM 發表 查看引用來源
小弟係一名救生員,依d野真係見慣

會唔會見過我架。。。:smile_14: ?

引用:
原帖由 angelk02 於 2010-7-28 10:51 PM 發表 查看引用來源

其實可能有其他人睇到我唔知~~
D救生員都係仔黎...我唔介意...:smile_o05:
咁妳下次去邊到攪呀..等我都去睇..我都係仔黎的...

引用:
原帖由 angelk02 於 2010-7-30 01:31 AM 發表 查看引用來源

Clinic醫生床上既曳曳事件~?
我盡快打啦~我打字太慢喇~可能又要一part part咁出:smile_o03:  
十扑十扑..快d出啦..等妳..妳都好鍾意比人吸妳喎...

引用:
原帖由 angelk02 於 2010-7-29 12:25 PM 發表 查看引用來源
* 多謝支持~!*
* * Part 2黎喇~~ * *

*~~~前文提要~~~*

我撐起自己,露左少少波上水面,望下自己對波,嘩。。。隔住件T-shirt凸晒lin。。。  係D公眾場所真係好刺激好興奮 ...
你同bf咁爽應該係泳池射埋喇驚咩啊
最多食番事後太啫
番到屋企再執多劑仲滿足你呀
你都好投入同埋識享受呀
抵讚呀
如果睇到你地既一定會係度打埋飛機或者自慰埋喇
醫生都俾你KO埋你唔識索同埋夠誘人都唔得喇
十卜十卜你呀
:smile_o09: :smile_o06:

引用:
原帖由 angelk02 於 2010-7-29 23:38 發表

嗯...可能會啦~~~
我成日忍唔住攞個PATPAT黎磨磨磨...
咁我比你攞個PATPAT黎磨磨磨 :smile_o01:

引用:
原帖由 angelk02 於 2010-7-29 11:42 PM 發表 查看引用來源

講多無謂~行動最實際~~
不過摸下好喇~唔好學我做D咁無公德既事...:smile_42: 有人唔中意架~~:smile_44:
我未試過亦冇你地咁大膽...haha... 都唔係冇公德, 不過真係小心d 池水好 dirty

引用:
原帖由 Danubetran 於 30-7-2010 01:50 AM 發表 查看引用來源

十扑十扑..快d出啦..等妳..妳都好鍾意比人吸妳喎...
多謝支持~~!
都唔係既...我中意引人姐

引用:
原帖由 John27 於 30-7-2010 03:43 AM 發表 查看引用來源

你同bf咁爽應該係泳池射埋喇驚咩啊
最多食番事後太啫
番到屋企再執多劑仲滿足你呀
你都好投入同埋識享受呀
抵讚呀
如果睇到你地既一定會係度打埋飛機或者自慰埋喇
醫生都俾你KO埋你唔識索同埋夠誘人都 ...
唔係醫生比我KO。。。
係在clinic的醫生床上面。。。遲D你就知架喇~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆