上一頁下一頁
發新話題

世界盃,好睇又好玩=] p.5 part 2, p.10 part 3 !!仲加左2張相~~!!!!!!!

收藏  |  訂閱
239  113.5k

引用:
原帖由 enron 於 2010-7-22 09:49 PM 發表 查看引用來源
我甚少睇文,多數睇相,但你是例外,第二張相好正,可否整整佢。
係未架?唔好氹我喎,
禁我篇文有咩好睇先?

要點整呀?:smile_41::smile_41:

哈哈..有相睇至夠吸引,尤其係你身材都唔錯呀:smile_o12:

more pic pls........

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-22 10:03 PM 發表 查看引用來源

係未架?唔好氹我喎,
禁我篇文有咩好睇先?

係真架,唔係氹你,我極少睇文,睇完相,睇完靚女個波就算,篇文真係好吸引,你 bf 想食又食唔到,偷不如偷不到,你下次單獨見佢,真係自備 dom dom 先得,你好大機會比佢中出。第二張相真好靚,光d 就好,依家有神祕感:smile_42:

咁衰ga
吊人引又比人食:smile_o02:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-22 10:03 PM 發表 查看引用來源

係未架?唔好氹我喎,
禁我篇文有咩好睇先?

遲咗覆你,剛才冇下雨,落街跑步。你d 文,一陣再看一次,快d 再見佢,出文睇吓係咪中出 & 狗仔式?i love 狗仔式。

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-7-22 09:39 PM 發表
十卜愛象妹
個名幾得意

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-22 07:22 PM 發表 查看引用來源
話說有一日,我地兩個去做義工,((係未好乖乖呢?))
做做下野,入左間雜物房,我地要幫手點算入面既野!
執緊野,執執下,我地就當然傾計啦,我既習慣都係把口唔多講淫野,但係動作上就曳曳!
我地坐 ...
真係服左你
:smile_o16:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-22 10:02 PM 發表

我都等緊呢一日!
咁我約你下次世界杯la:smile_30: :smile_30:

等緊part 3:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆