上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 01:00 PM 發表 查看引用來源
咁我又唔會好天真我太儍之類....縱橫大陸沙場咁多年,只不過這個小妹妹有些特別,好快有下文架啦:smile_30: :smile_30:
又有野食 :smile_o09:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:09 PM 發表 查看引用來源
Dr Lung
今日好似都有d新症睇下wor

哈哈,吾好咁講,大家一起討論吧:smile_o15:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-17 01:23 PM 發表 查看引用來源
大家好..........
高總 :smile_o09:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:17 PM 發表 查看引用來源
用左咩方法搞到咁激呢,過兩招比我啦,Doctor

其實冇咩特別,可能我持久力較強,再加上大家又合拍,感覺又一次比一次好,要好多因素配合先可以做到架:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 01:21 PM 發表 查看引用來源
佢用果條好長既龍脷:smile_27:
尋日bb個咀好似個吸盤咁,係咁絕實我個咀吾放,搞到我流晒口水,真失禮:smile_o05:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:21 PM 發表 查看引用來源
我一定唔會咁做,而且我冇人地甘有錢,我都系打工仔一個。
最重要系我覺得如果一開始大家着眼系金錢,99%一定冇好結果。

你識咁諗,我就放心了:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 01:23 PM 發表 查看引用來源

咁你幾時同囡囡結婚呀:smile_41:
尋晚訓教果陣同佢傾左個幾鐘, 我問佢老豆叫我咁咁咁, 結婚要駛幾錢架佢又唔知, 我話不如下年先攪張結婚証先, 之後既事再慢慢攪, 可以早d去香港都方便d, 佢又話香港鬼地方有什麼好去, 跟住佢又話佢有個同事都係落香港註冊, 我話返去你老家註冊好d, 最後傾傾下訓左 :smile_o04:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-17 01:23 PM 發表 查看引用來源
大家好..........
我叫到喉都沙晒,依家先蒲頭:smile_55:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:25 PM 發表 查看引用來源
3v 突然失蹤左

佢今日好多野諗呀:smile_53:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:25 PM 發表 查看引用來源
3v 突然失蹤左

岩岩行開左, 金兄你好 :smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆