上一頁下一頁
發新話題

DRE

收藏  |  訂閱
103  20.9k

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-29 01:41 PM 發表
e 家d女仔真係好隨便...... :smile_o08:
我都係咁話~~我最中意就係D 矜持既女仔喇...而家無幾多剩~~~

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-29 01:43 PM 發表 查看引用來源

暈左有無人幫我人工呼吸架...??:smile_o05:
妳要人工呼吸一定大把人啦

我都成日幫人人工呼吸架,我過嚟幫妳呀:smile_o09:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-29 01:44 PM 發表 查看引用來源

我守身如玉呀~~~:smile_o05:
係咪架,呢D女仔好難揾囉喎:smile_o12:

引用:
原帖由 kenny9453 於 29/4/2010 01:48 PM 發表

係咪架,呢D女仔好難揾囉喎:smile_o12:
係架係架~~~~:smile_o12:

絕左種了~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 kenny9453 於 29/4/2010 01:45 PM 發表

妳要人工呼吸一定大把人啦

我都成日幫人人工呼吸架,我過嚟幫妳呀:smile_o09:
你做救生員架.....???:smile_o04:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-29 01:49 PM 發表 查看引用來源

係架係架~~~~:smile_o12:

絕左種了~~~:smile_o13:
絕種:smile_o04:

咁妳係咩呀:smile_o10:

引用:
原帖由 kenny9453 於 29/4/2010 01:53 PM 發表

絕種:smile_o04:

咁妳係咩呀:smile_o10:
受保護動物~:smile_o05:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-29 01:50 PM 發表 查看引用來源

你做救生員架.....???:smile_o04:
:smile_o10: 緊係吾係啦:smile_o13:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2010-4-29 01:44 PM 發表

haha...咁都比你睇得出添:smile_o05:
做得好丫~~~其實大家都覺得就算車輪晒都好 casual~~:smile_o12:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-4-29 01:54 PM 發表 查看引用來源

受保護動物~:smile_o05:
咁等我嚟保護妳呀:smile_o10:

我好中意保護動物架,由其是就絕種嗰D呀:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆