上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  38.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-13 04:02 PM 發表 查看引用來源

我就係怕比人管住囉:smile_19:
從末比佢地管我,但我會去分最後返去邊度?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-13 04:06 PM 發表 查看引用來源

VAN仔覺得唔值呀:smile_35:
係呀唔值!!!! 以前得精英組 300 普通組 200, 抵玩好多...
不過普通組試過一次真係怕怕 :smile_o03:

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-4-13 04:07 PM 發表 查看引用來源

我其實鋪鋪止蝕 :smile_o16:

禾中2反FEEL

禮問K哥就G

講FEEL 私家菜 巧L晒錢費神
你沉過2次牙

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 04:09 PM 發表 查看引用來源
唔係叫你找女朋友宜係將佢私有化,感覺會好唔同架
當試下玩下另一層次既野 :smile_o12:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 03:58 PM 發表 查看引用來源

我都想有得自行分配 :smile_o14:
要分一大半比你老虎先,其它是你的私己,自已要省著用

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-13 04:09 PM 發表 查看引用來源
唔係叫你找女朋友宜係將佢私有化,感覺會好唔同架
真係未試過,唔知咩感覺, 私有化又係點架

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 04:17 PM 發表 查看引用來源

當試下玩下另一層次既野 :smile_o12:
Right on:smile_47:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-13 04:15 PM 發表 查看引用來源

係呀唔值!!!! 以前得精英組 300 普通組 200, 抵玩好多...
不過普通組試過一次真係怕怕 :smile_o03:
等於桑拿,只要身高過1.6米,唔理好醜, 都係最貴:smile_19:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-13 04:18 PM 發表 查看引用來源

真係未試過,唔知咩感覺, 私有化又係點架
私有化係要將佢既心佔据,不把你看作客人,那你可以想像到是否更美妙啦,同你上床都出真水啦

龍華 有間維也納

煎係要見色下

米八都有

明星級

不過成斤野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆