上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.3k

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-9 11:26 PM 發表 查看引用來源
出黎食飯﹑睇戲﹑食糖水個D佢俾,我其他完全靠自己,有時請埋佢tim~有咩問題呢?

我諗你誤會左,我真係唔太著重錢,ex到而家我都仲可以借錢俾佢~
其實拋開你d經歷.....你都叫一個好女仔..

回覆 88# 的帖子

情人節如果你收到古古力呢,係白色情人節你係要還禮架,要還返古古力俾個男仔架,咁唔通你屋企人農曆新年交換個d又叫計喇wo?

白色情人節之來源:

不過可以肯定的是這個節日已在東方散佈;在東方(猶其是日本),2月14日女孩送男孩禮物表達情意之後,如果對方(男孩)也有同樣的好感或情意,就會在3月14日回送女孩一份情人禮物,表示彼此心心相印;如果男孩對女孩沒感覺,只要刻意忽略這個日子,便算是委婉的拒絕。

對唔住呀,小女男女關係交換左,應該冇問題架呵?:smile_35:

回覆 91# 的帖子

唔好咁講,只係我搵得黎,我使得走架喇,今日唔用,我第二日又用埋D無謂野度,最緊要使得開心,WHY NOT?

希望大家明白,雖然我認自己衰者,但係唔係俾人包囉,我生活上完全冇依靠任何人~亦都唔需要為左錢而出賣自己,我由始至終為既係將來,而唔係錢,如果為錢既,我相信阿 C 都唔會同我玩得咁耐,因為佢俾得起,大把痴到埋去~唔好連佢欣賞我既地方都抹殺埋,好嗎?

我承認小女我比較烈女性格,如有得罪之處,萬分抱歉~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-9 11:33 PM 發表 查看引用來源
唔好咁講,只係我搵得黎,我使得走架喇,今日唔用,我第二日又用埋D無謂野度,最緊要使得開心,WHY NOT?
小心錢到用時方恨少........!

回覆 95# 的帖子

咁我平時幫唔少人,我要人幫個時,放心一定有人幫~:smile_35:

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-9 09:01 PM 發表 查看引用來源
一向有睇開我既post既人都知,我仲有同ex做,而且自己亦都有一個類似男友既物體,佢好錫我,係超錫個種,出句聲就可以令到佢由筲箕灣到大埔接古古力我返南區屋企~

次次都係咁,同ex一開完房,更甚者,ex仲係酒店個 ...
一定好開心啦

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-4-9 09:20 PM 發表
咁你真係夠灑pk wo~~識到你..係佢ge不幸
相當同意 !

我真係覺得個男仔好慘...完全唔知你當佢係乜...:smile_35:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-4-9 09:26 PM 發表 查看引用來源
家下好多人都係咁......:smile_35:

行街一個
扑野一個
食飯一個
傾心事既又一個...............幾十百個咁...
我都想哦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆