上一頁下一頁
發新話題

我係最淫既新娘.........? (updated)

收藏  |  訂閱
255  75.8k

引用:
原帖由 bae146 於 2010-3-29 10:37 PM 發表 查看引用來源
古語有曰: 兔子不吃窩邊草。玩到返屋企 , 你老公忽然返屋企隻"9公"死硬。
佢老公會多謝佢 , 同佢地講家陣我有証明唔洗比人分身家....

:smile_34:

引用:
原帖由 Hornybaby 於 2010-3-30 12:56 AM 發表 查看引用來源
你點計都只會係最淫既老婆姐.....除左結婚果日.....頂多比你結婚之前一排.....你唔會再稱呼自己做新娘架啦.....:smile_o01:
人地可能日日都玩結婚呢 ? 咁咪日日新娘囉

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-30 12:48 PM 發表 查看引用來源
如果你出post0既目的係想我地羨慕你,認同你,
咁sorry,真係唔會囉....你偷食都行遠d丫,你條仔爆房錢都慳,
已經cheap到震,
又唔做安全措施,你100%肯定佢無篤過其他女仔(如ons,雞......)??
篤完d污槽野,又篤自己,我 ...
高見呀  bcm 姐

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-3-30 01:18 PM 發表 查看引用來源

高見呀  bcm 姐
唉,佢ex咁樣,你方真係得佢一個咩,佢天真姐~~~:smile_13: :smile_13:

唔好話,佢老公成日上去做生意,好危,上面d女要波有波,
要羅有羅,萬一佢有咩異動比老公知,佢老公話咁易搵到第二個,
幾好仔...都只不過係男人,當佢死心,一定搵第二個架....好正常姐:smile_40:

到時ex同老公都無,樓主搵第三個男人都得啦:smile_39:

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-3-29 09:45 PM 發表 查看引用來源
睇個標題都知......我已經嫁左人
我同而家既老公拍左兩年拖,識佢果時....咁啱我果時啱啱分手,佢又好細心咁陪我,所以我就同呢個大我10 年既男人一齊
其實我而家都係得24歲
我地一齊果時都好開 ...
嫁左人無耐就咁快身痕 , 算男人都係一樣..你老公咩條件無興趣知 ..佢返工返兩邊咁辛苦..無樂趣你咪教下佢囉

24歲唔係大晒 , 悶咪搵工做再唔係去返學...搵返前ex做sp...搞野唔帶套...搞到返自己屋企...

搞到自己中晒性病野到你老公就最唔低..你無諗個你老公既咩 ! 下下諗自己同sp , 又打算玩3p...

自己諗清楚啦..白痴  (再講你個post9成9係流野 , 我話既 )

引用:
原帖由 ylingy 於 2010-3-29 10:39 PM 發表 查看引用來源

你覺得咁玩都無問題??
諗諗下你都係吹水多.....

樓主甘鐘意同個Ex bf 玩:smile_o12:
不如離婚同返距結婚.......
結完婚跟住又同E+個老公偷食當還返比距
記住吾好用套:smile_o01:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-30 01:23 PM 發表 查看引用來源

唉,佢ex咁樣,你方真係得佢一個咩,佢天真姐~~~:smile_13: :smile_13:

幾好仔...都只不過係男 ...
係度又見到妳.....

引用:
原帖由 bcm 於 2010-3-30 01:23 PM 發表 查看引用來源

幾好仔...都只不過係男 ...
佢sp玩殘左佢..樓主到時要買支棍咋

唉..樓主我都真係唔知點話你好
我覺得你同你個sp好cheap呀.
搞還搞.
又搞到番屋企,又唔用套
好心你明知你老公係咁忙就唔好同人結婚..
一陣累人累物呀..
有咩事~你乜都冇
你依d咁蠢既女人..真係...唉:smile_39:
冇眼睇你...
24歲.真係話玩就玩咩.
未玩夠都唔係咁玩牙??
好心你用個腦諗下野la
你唔係以為你個ex真係對你好好牙?
你依家咪就係一隻唔洗俾錢既雞lo.
依d男人緊係 有食唔食 罪大惡極 嫁啦.
佢咁樣就叫錫你?陪你咩...
咪又係當你係雞...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆