上一頁下一頁
發新話題

我迷失了 , 有得食好想食 .. 但唔敢食 post2係p2 #24 .P8講到離題 . 變左交友酒吧

收藏  |  訂閱
129  21.7k

CHING 真係令小弟拜服 :smile_o12:

便利店拉閘  ???
即係點呀!

好簡單你介紹過我識 & 食. 我再識佢O的食自己既朋友.再介紹返你識.

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-15 01:15 PM 發表 查看引用來源

你見到我真人就會嘔架啦:smile_o01:
真係咁勁....我唔信.

所以唔好:smile_o09: 阻我幻想加代入

屌左先啦....唔屌咪了下先囉.........

引用:
原帖由 Doctor_House 於 2010-1-15 01:02 PM 發表 查看引用來源
砵男兄d人際關係網都好廣下播.
time management 又掌握到家.
仲有唔駛嫖都知身體好.
一個字, 服!
想身體好 就要得閒做下運動 !
   時間就一時時  , 工作 家人 第一位

關係網絡係fd 介紹 好似唐妹 就叫佢粉藍 , 因為佢好鍾意粉藍色 . 入面個件一定係tim

佢係阿貓d fd黎

引用:
原帖由 Matt 於 2010-1-15 01:59 PM 發表 查看引用來源
CHING 真係令小弟拜服 :smile_o12:
我搵sp對象要用時間浸下 , 大家都希望係固定同唔阻大家搵食 .

但有時都要互相就下 ! 就:smile_o02: 叫假男女朋友關係囉

引用:
原帖由 brotherhong 於 2010-1-15 03:15 PM 發表 查看引用來源
便利店拉閘  ???
即係點呀!
你去一d屋村或私人住宅都係好似七仔 ok仔 或士多 咁既便利店

開到十點幾 , 十一點就拉閘

引用:
原帖由 m888m 於 2010-1-15 03:51 PM 發表 查看引用來源
好簡單你介紹過我識 & 食. 我再識佢O的食自己既朋友.再介紹返你識.
哈..哈....好搞笑

引用:
原帖由 gum717 於 2010-1-15 05:59 PM 發表 查看引用來源
屌左先啦....唔屌咪了下先囉.........
:smile_o14: 唔係嘛 ...了下佢先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆