上一頁下一頁
發新話題

這是性交易!!!

收藏  |  訂閱
217  22.7k

各CHING早晨!

引用:
原帖由 eddieekiok 於 2010-1-6 11:27 PM 發表 查看引用來源

唔收錢佢地食屎牙,等如你返工要老細出糧,離x曬題,而家係講唔係個個都係0甘,你遇唔到唔代表全世界都係,現實係你地眼紅人地,技不如人咪認左佢lor,睇見d唔好0既例子多就以為全世界都係0甘,你friend衰左係佢蠢姐,關d女 ...
ON九仔!技不如人?:smile_30: 幾多骨妹幫我出完火,都係用依的技兩架啦..........例如:你咁靚仔,香港有幾個女朋友呀:smile_30: ...........我都唔想係到做啦,成日對住的唔鍾意既人,不如我唔做,你租間屋同我一齊住呀?:smile_30: .........你咁大支,我地下次係出面玩呀,依到開大捉到要罰錢架:smile_30: ............(起完機)不如你幫我買全鍾,我陪你出黎玩呀!:smile_30: ..........以上對白,年終都聽唔少啦!

ON九仔!知咩叫溝女呀?除夕有無上去玩呀?BABYFACE、JELLY K之類個晚爆晒,的人多到出門口,我地成班FRIENDS係K歌王BOOK左間房玩,有男有女,有的女係FRIEND的FRIEND第一次見,果晚我就食白果,個FRIEND上左件,跟手去左爆房,大家HAPPY你情我願無錢銀交易................依的就叫溝女啦!傻仔!:smile_30:

絕對同意 !!!!

叫同一隻G多幾次,係叫熟客:smile_30: !溝女喎,笑死人咩!有C兄就講得啱啦,你試下一關水喉,的骨妹K女仲唔即時現形呀!我同的骨妹K女係明碼實價,出去爆房,餐餐清,就算的女話同你開房唔係為錢,我都SAY NO!依的係你既應得辛苦錢。我溝女既定義.........的女唔係出黎做既,都有正職,有的女仲出黎身光頸靚,自己揸車出黎玩,至於食飯飲野我請正路呀!GENTLEMAN!
個的骨妹咩又話俾錢寄番鄉下、有個老鄉姊妹手緊想你幫手呀、:smile_30: 幫我買電腦、手機,幫我租屋、買間樓一齊住呀:smile_27: ........似接濟多的喎:smile_30:

以下文章 written by 另一師兄的, 我覺得不錯, 而且跟此題有點吻合, 故拿出來分享一下:

我認為歡埸中有三種客人,第一種是理性的客人,第二種是自欺的客人,第三種是下流的客人。

在 "理性的客人" 邏輯世界中,他們認為自已在歡場中擁有絕對的權利,只要付出足夠的金錢,就可以盡情追求原始性慾,可以在任何地點和時間在囡囡們身上發洩性欲,而且囡囡們還要表現出極其放蕩的歡愉及自願,使他們可以從囡囡們身上得到在其她女性那裏,所無法得到的滿足感和征服感。但站在消費者的立場上,理性的客人就是歡場上的君子,等價消費,貨銀兩訖,公平交易,兩不相欠。

在 "自欺的客人" 邏輯世界中,他們認為自已在歡場中並不是完全為了發洩獸欲,他們也希望可以通過囡囡得到心靈上的慰藉,所以他們對囡囡有着 "無知的邏輯",認為自己和囡囡之間除了買賣關係之外,還可以存在一種常人無法理解的關係 "歡場友誼",還希望這種 "歡場友誼" 終有一天可以昇華為 "愛情"。

在 "下流的客人" 邏輯世界中,下流的情聖認為在歡場中是有 "FOC" 的存在,他們把現實生活中勾搭良家婦女的概念,套用在一個等待客人光顧的囡囡身上,一個雙方純粹都只是肉體的買賣關係。他們還期待這種非道德的關係中,可存有情慾昇華的 "FOC" 概念,不想直接用金錢去交換肉體上的滿足,認為自已可以利用感情作為武器,等待囡囡自動投懷送抱,使滿足自己短暫的戀愛感覺。

引用:
原帖由 雲昇 於 2010-1-7 12:03 發表
叫同一隻G多幾次,係叫熟客:smile_30: !溝女喎,笑死人咩!有C兄就講得啱啦,你試下一關水喉,的骨妹K女仲唔即時現形呀!我同的骨妹K女係明碼實價,出去爆房,餐餐清,就算的女話同你開房唔係為錢,我都SAY NO!依 ...
ching 同 D 根本唔知乜野係溝女嘅人講溝女咪棧嘥氣!人地仲以為溝到件 g 都好巴閉,話你眼红人咋

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-7 12:26 發表
以下文章 written by 另一師兄的, 我覺得不錯, 而且跟此題有點吻合, 故拿出來分享一下:

我認為歡埸中有三種客人,第一種是理性的客人,第二種是自欺的客人,第三種是下流的客人。

在 "理性的客人" 邏輯世界中 ...
:smile_o10: 又好似幾啱噃:smile_o12:

引用:
原帖由 弓起發財 於 2010-1-7 11:31 AM 發表 查看引用來源
真係咁易做到...打個冷震就交比人....

我真係唔信撞到一個你鍾意既type 岩你口味既茶既...你我相信你唔會講依一番既說話囉...人心肉做呢..有幾多人做到....留精不留情.......sn可能得..但係去開k..搵到個岩玩既.. ...
好玩可以長 mark, 並唔一定要交出感情, 要去沉呀.

相信不是師兄出黎玩同樣會 mark 番自己杯茶,
但至少佢地依然會知道「這是性交易」.
開開心心玩完一晚, 依然系要比錢, 銀貨兩訖, 互不拖欠的.

引用:
原帖由 billy0595 於 2010-1-7 12:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 又好似幾啱噃:smile_o12:
而家咪就系有個「下流人客」FOC 完條g 就走出黎笑班「理性人客」要比錢叫g囉. :smile_44:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-7 12:37 發表

而家咪就系有個「下流人客」FOC 完條g 就走出黎笑班「理性人客」要比錢叫g囉. :smile_44:
可能仲未 FOC呢,打個折人地都開心死啦:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆