上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.5k  35.8k

引用:
原帖由 happybar168 於 2010-1-6 03:54 PM 發表 查看引用來源
大渣貢話啦龍仔:smile_o15:
呢排貢少上黎野...:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 04:12 PM 發表 查看引用來源

唔該晒...下過打得果幾隻字咋喎...:smile_13:
大戶除夕開晒期指好倉...今個月相信係好友話事...:smile_o12:
盡打啦 !!! :smile_04:

話事多一日啦 !!! :smile_46:

黃昏好呀咁多位 !!! :smile_53:

各位下午好:smile_35:

引用:
原帖由 Happy_Forever 於 2010-1-6 05:06 PM 發表 查看引用來源
黃昏好呀咁多位 !!! :smile_53:
加左名啦...:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 17:59 發表 查看引用來源

加左名啦...:smile_35:
有啲5系貢順口

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-1-6 06:06 PM 發表 查看引用來源
有啲5系貢順口
你明唔明呀...:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 18:07 發表 查看引用來源

你明唔明呀...:smile_35:
就系5明囖

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-1-6 06:06 PM 發表 查看引用來源
有啲5系貢順口
其實我一早已經係VIP...不過之前衰冇品...EQ低...辱罵你同高師兄...比版主扣左成百分...:smile_19: :smile_19:

對不起呀...車師兄...希望你大人不記小人過...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 18:13 發表 查看引用來源

其實我一早已經係VIP...不過之前衰冇品...EQ低...辱罵你同高師兄...比版主扣左成百分...:smile_19: :smile_19:

對不起呀...車師兄...希望你大人不記小人過...:smile_35: :smile_3 ...
5巧貢講
吹水5洗貢認真嘛:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆