上一頁下一頁
發新話題

晨運 食早餐 . #54 飽晒

收藏  |  訂閱
242  35.7k

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2010-1-4 11:51 PM 發表

無話戇居... 你肚餓時... 佢餵飽你啫~~
你想的話... 打比佢叫佢再出黎都得
佢好粗魯 >_< 雖然都真系幾爽 但我要D溫柔D既.
但系自細女校出身, 公司又全部都系八婆黎.
搵到條仔就比人話發姣. 都真系幾難搵人餵!

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-4 11:53 PM 發表 查看引用來源

冇人陪我食呀:smile_o03::smile_o01:
無人陪你食係因為你無叫我姐

引用:
原帖由 emily* 於 4-1-2010 11:56 PM 發表 查看引用來源

但系自細女校出身, 公司全部都系八婆黎.
有時粗魯d 咪仲high

引用:
原帖由 emily* 於 2010-1-4 11:56 PM 發表 查看引用來源

但系自細女校出身, 公司全部都系八婆黎.
咁都叫發姣唔係掛:smile_o08::smile_o04:

我覺得似唔抵得多D:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-4 23:57 發表 查看引用來源

咁都叫發姣唔係掛:smile_o08::smile_o04:

我覺得似唔抵得多D:smile_o01:
好多女仔都係咁.. 自己冇拖拍 就話人發姣.. 其實不知幾恨.. :smile_46:

引用:
原帖由 ericwcc 於 2010-1-4 11:57 PM 發表 查看引用來源

無人陪你食係因為你無叫我姐
你家陣食我豆腐呀

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2010-1-4 11:59 PM 發表 查看引用來源

好多女仔都係咁.. 自己冇拖拍 就話人發姣.. 其實不知幾恨.. :smile_46:
所以我咪覺得似係唔抵得多D囉,

不過呢個世界好多呢D人:smile_o08:

引用:
原帖由 emily* 於 2010-1-4 11:56 PM 發表 查看引用來源

但系自細女校出身, 公司又全部都系八婆黎.
你食飽先返大陸做野lor

爽到震呀:smile_30:

引用:
原帖由 co2co2 於 2010-1-5 12:03 AM 發表

你食飽先返大陸做野lor
呢個MOMENT我已經系大陸! 悶到嘔泡.
自己搞永遠都冇人地搞咁爽 x_x

真系好想快d番黎.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆