上一頁下一頁
發新話題

如果係你,你會上嗎?(已有答案P.5#72+P.7#93)

收藏  |  訂閱
118  35.9k

引用:
原帖由 9234 於 2009-12-30 08:55 AM 發表 查看引用來源
多謝各位給我很多不同的意見,
最終我的答案係........或者會令一些人失望
我沒有食這一(餐).....哈哈!
而電腦的問題也幫她解決了......(不想她又電我給我遐想)
所以星期日那天,我約埋其它人上左 ...
樓主罪大惡極!天理難容啊!
有食唔食,第日無得食啊!
小心!!!

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2009-12-30 10:47 AM 發表 查看引用來源

好合理呀! 你食先大鑊呀! 到時佢屋企人嘈起上來,一時衝動話同你上過床,你就大鑊啦! 現時呢個做法佢一定對你死心,搵第二條佬!

ps: 搵豎你唔食,不如介紹俾我啦! 我幫你頂上!
我有想過後果架!
介紹就無謂啦,你想我死呀?哈哈哈,如果要死不如我自己上!哈哈哈!

引用:
原帖由 狂小子 於 2009-12-30 11:31 AM 發表 查看引用來源

佢有冇失望..........???
講番d細節你地聽!
那日我先打電話比佢,我話一陣上黎整電腦,不過去飲茶先啦,佢話好,我問佢你幾多個人,佢答我今日得佢一個,
咁我話我去搵位啦,就約左佢家附近的一間酒樓飲茶,同時間我約左幾個親戚話一陣飲茶兼打牌,
我最早到,跟住有兩個又到不過去左買野和洗手間,等到佢來的時候見到我搵左張八人檯,佢問我...咁大張檯做乜?
好多人來咩?有點驚奇表情......
我話.....係呀,呀邊個和邊個又來呀,佢地話打牌喔!
佢有點O咀....哈哈!不過跟住都有笑容,表面無嬲我自作主張....
咁跟住其它人都到齊就食野,連埋佢一共七個人上左佢屋企.......打牌直落晚飯先走!
你話我心多都好,我知佢係有點唔開心的,但表面就無野做到好高興咁!哈哈!

引用:
原帖由 狗向西奔走 於 2009-12-30 12:09 PM 發表 查看引用來源

啱啊.....師兄
玩時玩,有規矩既....
係呀,有規有舉就長玩長有!

引用:
原帖由 Vantofler 於 2009-12-30 02:24 PM 發表 查看引用來源

每個人都有自己的選擇,
師兄這樣也沒有對與錯的說.
講真,我真係唔係咩好男人,只不過覺得搵食大把機會啦,
對象唔一定係佢囉,始終我和佢老公係有點血緣關係,唔想日後有咩事就麻煩,
加上我係家族界類面都屬於受歡迎的一個,唔想搞到咁麻煩連積番黎的小小地位都無埋!

引用:
原帖由 g2c 於 2009-12-30 04:24 PM 發表 查看引用來源
Good choice! 電腦照 repair.......:smile_o12:

家人係非常重要(特別係有事果時)!

我同自己講, Friend d 妹 / GF 都唔好食, 何況係親戚!

上完床可以上報紙(話同你上過床, 老公揾刀.........), caref ...
明哲補身就係出黎玩的最大先要條件先!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2009-12-30 05:19 PM 發表 查看引用來源

樓主罪大惡極!天理難容啊!
有食唔食,第日無得食啊!
小心!!!

好啦,我知罪啦,就罰我.......
.....今年都無得食啦,明年先有! :smile_30:

引用:
原帖由 9234 於 2009-12-30 05:48 PM 發表 查看引用來源

好啦,我知罪啦,就罰我.......
.....今年都無得食啦,明年先有! :smile_30:
C兄, 我十扑你.  我覺得你做得岩.  :smile_30:

引用:
原帖由 9234 於 2009-12-30 05:46 PM 發表 查看引用來源

明哲補身就係出黎玩的最大先要條件先!
c兄理性戰勝獸性佩服:smile_o12:

我都支持你的決定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆