上一頁下一頁
發新話題

酒後鬧事...(P.12 update)

收藏  |  訂閱
188  44.3k

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-12-21 01:55 AM 發表 查看引用來源

你勁得濟乍卦.....:smile_o01:
去開rave party ,點sexy都冇乜人理,個個都見慣........:smile_o05:
係肥得濟姐:smile_o03:
咁我又未去過....未見識過:smile_13:

引用:
原帖由 water1823 於 2009-12-21 03:23 AM 發表 查看引用來源
真係要學o下d技術
唔係就搵唔到樓主依種咁正o既女友
摟主paptpat好正
睇多D AV可能有用:smile_30:
btw~thanks for support!!!

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 10:54 AM 發表 查看引用來源

去台灣D夜場仲正呀

引用:
原帖由 iamamannow 於 2009-12-21 07:26 AM 發表 查看引用來源
死啦...靚仔係妳眼中都係normal guy...:smile_o01:
咁妳既"靚仔"咪要好靚仔? :smile_o11:
換具話說我個樣咪等如多個七七七七 :smile_o03:
唔係ge.....只係靚仔我冇咁ge榮幸食到姐:smile_30:

型同靚係2回事

引用:
原帖由 lock2009 於 2009-12-21 09:15 AM 發表 查看引用來源

酒後當然會亂性啦 :smile_o10:
亂到斷片咁lor.....:smile_42:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 10:52 AM 發表 查看引用來源

技術真係可以補救到好多野:smile_38:
不過遇到個skillful partner唔係咁易ge......:smile_39:

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-12-21 10:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 應該睇黎會添食咁喎
已經添左啦........

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 11:00 AM 發表 查看引用來源

不過遇到個skillful partner唔係咁易ge......:smile_39:
技術係要練返黎架嘛, 邊有咁易遇到老師父呢

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-12-21 10:56 AM 發表 查看引用來源

去台灣D夜場仲正呀
我睇相睇過......有D又真係勁堅下......仲正過HK D女仔

引用:
原帖由 M_G 於 2009-12-21 10:54 AM 發表 查看引用來源

Me 2....不過有冇去都無所謂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆