上一頁下一頁
發新話題

記一次學生時代比人破處的經驗p.1/(宿舍)p.4/(戶外)p.9

收藏  |  訂閱
168  69.7k

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 06:28 PM 發表 查看引用來源
今日都係冇咩心機讀書,咁我都係打多一篇先。

咁我同果個男仔都係讀大學,同埋佢都有住宿舍,咁當然係好方便啦。有時放學放早左,就會上佢度,咁岩佢同房多數都唔係度,我地又開始愛愛啦。
第一次係宿舍做其實都 ...
好正啵, 第一次試左口爆

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 06:40 PM 發表 查看引用來源

我今日都有食自己呀!
忍唔到手!
小妹妳好似越來越大食啵

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 08:31 PM 發表 查看引用來源

我本來都唔識架,試過先知好唔好玩
小妹幾時有時間出黎玩吓

支持支持!!!!!!

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 12:43 PM 發表 查看引用來源
讀大學一年級時,只有19歲,仲係處女,果時係網上識左個男仔,讀同一間大學,同佢見過兩三次面之後就拍拖喇。

拍拖既第二日,星期六黎,佢叫我上佢屋企玩,咁我就著到好靚咁去搵佢,佢屋企又大又靚,我地入左房, ...
拍拖第二日就破左
:smile_o04:

我估我太保守了
:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

support u................ any picture?????????

city hall 係唔係有 hall chicken架?

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 12:43 PM 發表
讀大學一年級時,只有19歲,仲係處女,果時係網上識左個男仔,讀同一間大學,同佢見過兩三次面之後就拍拖喇。

拍拖既第二日,星期六黎,佢叫我上佢屋企玩,咁我就著到好靚咁去搵佢,佢屋企又大又靚,我地入左房, ...
wow, you are so cool
i am studying in uni too, and I have never had such experience!
anyway, are you studying nursing?

引用:
原帖由 內科護士 於 2009-12-11 18:32 發表 查看引用來源

係呀! 聽日約左個sp
大戰 100 回合 ..

支持樓主

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆