上一頁下一頁
發新話題

滾開既男人會唔會真係變到唔去滾既呢?

收藏  |  訂閱
103  5.6k

引用:
原帖由 IRON72 於 2009-12-11 02:10 AM 發表 查看引用來源
呢位師「姐」,其實我都幾懷疑你嘅講法,
我都係一個男人,你話佢櫃桶有好多女嘅相喺度。
比你睇到,我身為一個男人就唔會咁做。
其次係遊後花園相都比你喺電腦搵到。
邊有咁容易呀,因 ...
佢d相全部放晒落個櫃好埋下, 佢平時唔會開既, 我諗佢估唔到我會搵野既人啦! 不過我將所有個d相都拎走晒.  至於我係電腦搵到既相, 佢根本唔知道我係有佢email密碼, 同埋佢sent完比人醒唔起寄件欄有存檔, 我每次check完佢既email睇左既email都會做返個"未讀電郵", 等個睇過既email都block返, 一定唔會為意.  當日我篤爆佢, 佢大可以話"我係咁架啦", 但係佢無咁做到, 反而我宜家考慮緊我地再可唔可以從頭黎過.

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-11 10:07 AM 發表
呢兩星期一路以黎我都唔聽佢電話唔回佢sms, 我想就咁算, 點知尋晚佢用一個未見過既電話號碼打黎, 我就聽左, 佢係咁話知錯會改, 叫我比多一次機會佢, 唉~ 佢好大男人, 識佢咁耐都未試過咁樣道歉, 可能佢真係改啦! 不過 ...
哈哈.....大團圓結局....咁咪好囉........有時間就上D健康網......睇下D性病呀....aids呀D資料....對你對佢都有幫助

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 10:24 AM 發表 查看引用來源
各位大佬想請教一下, 我男朋友都4張啦! 曾經同一位細16年既大陸女仔結過婚, 當然一年貨仔離婚收場.  我知道佢有前科去滾, 半年前我同佢開始拍拖佢承諾唔會, 但係近期比我發現佢依然去玩女人, 因為咁樣我就執晒野走離 ...
依位姐姐,咪 比多一次鸡會佢,  其實滾係心癮黎既.

佢會唔會真係改到?
你有无见过食开鱼的猫不再食鱼

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-12-10 10:28 AM 發表 查看引用來源
會:smile_o01:
笑到我:') :')

自欺…这样做…有充份的原因;
自欺…眼前人…是另一个人!
有些事情…要掩饰;
有些事情…要忘记,
只是为了冲淡寂寞,
才拥抱…不该拥抱的人…:smile_30: :smile_30:

認真小小.

你肯定你唔會滾? 佢滾還佢滾, 你滾還你滾.

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-11 10:14 AM 發表 查看引用來源

佢d相全部放晒落個櫃好埋下, 佢平時唔會開既, 我諗佢估唔到我會搵野既人啦! 不過我將所有個d相都拎走晒.  至於我係電腦搵到既相, 佢根本唔知道我係有佢email密碼, 同埋佢sent完比人醒唔起寄件欄有存檔, 我每次ch ...
做女儿身要矜持一点,让他再讨你几遍

引用:
原帖由 azloep 於 2009-12-11 10:33 AM 發表 查看引用來源
認真小小.

你肯定你唔會滾? 佢滾還佢滾, 你滾還你滾.
火锅??一人一锅,各有各滚

真係男人不壞.....女人不愛........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

唔會改了, 受得就隻眼開隻眼閉, 唔受得就要預左分手

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 10:24 AM 發表 查看引用來源
各位大佬想請教一下, 我男朋友都4張啦! 曾經同一位細16年既大陸女仔結過婚, 當然一年貨仔離婚收場.  我知道佢有前科去滾, 半年前我同佢開始拍拖佢承諾唔會, 但係近期比我發現佢依然去玩女人, 因為咁樣我就執晒野走離 ...
dun trust men :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆