上一頁下一頁
發新話題

與細過自己一半歲數的靚妹多次大戰(P.1有四篇,P.4埋牙大戰,P.6一些補充,P.8,P9.)

收藏  |  訂閱
136  95.2k

win win 雙贏喎, 你又有野食, 佢又有段好既性經驗...造福人群啦你

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-11-26 18:42 發表
打你就打喇......then then then~~~ then到人地頭到暈埋~~:smile_o02:

Good expression...........

您好野

:smile_o04: you're hero.

c hing 好野.........

引用:
原帖由 zarbon 於 2009-11-29 11:03 AM 發表 查看引用來源
同個靚妹搞左野既第二日, 我都有send sms比佢問咩feel, 有冇痛,
佢話冇,回左sms 話: good ><  ,
咁都好, 可以帶比佢第一次enjoy既性經驗,
咁對佢將來sex的睇法, 性生活有正面的幫助,
hoho.....
good~~比d女知道sex係咁舒服:smile_38:

引用:
原帖由 zarbon 於 2009-11-29 11:03 AM 發表 查看引用來源
同個靚妹搞左野既第二日, 我都有send sms比佢問咩feel, 有冇痛,
佢話冇,回左sms 話: good ><  ,
咁都好, 可以帶比佢第一次enjoy既性經驗,
咁對佢將來sex的睇法, 性生活有正面的幫助,
hoho.....
你好偉大呀....:smile_o12:

good report thanks

引用:
原帖由 umanman 於 2009-11-29 02:23 AM 發表 查看引用來源

樓主不知不覺自爆左大約歲數啦~
哦.....睇漏左wor....

不過D o靚妹好難先食到ga?!

引用:
原帖由 neversleepbank 於 2009-11-29 02:39 AM 發表 查看引用來源

take care, bro....

btw, M_G photos always attractive....
yo...借泥say個Thanks=]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆