上一頁下一頁
發新話題

14/11咀咀約會K報告.....

收藏  |  訂閱
193  6.4k

支持向難道挑战.......!!  个DJ 由真係幾得呀...比我早幾年出道.....可能都.....哈哈....
咁幾時再去呀???TIM 哥???

Thanks for your sharing

引用:
原帖由 landland_joe 於 2009-11-25 03:18 PM 發表
支持向難道挑战.......!!  个DJ 由真係幾得呀...比我早幾年出道.....可能都.....哈哈....
咁幾時再去呀???TIM 哥???
睇下各位戰友啦!我無所謂:smile_30:
唔記同各位講,DJ差唔已經追到啦!相都影左啦

阿tim
几時再玩過?

引用:
原帖由 FT19 於 2009-11-25 10:05 PM 發表
阿tim
几時再玩過?
因為小弟不是經常搞團,只想約一班啱玩既ching一齊飲下酒玩吓!最緊要開心就可以
如果係舊戰友,我一有團去玩就打比你哋!或者都可以直接打比我,如果有ching想去玩,我有時間都無所謂:smile_38: :smile_38:

小龍女..正野!!
諗起都硬哂

引用:
原帖由 tim1225hk 於 2009-11-21 05:01 PM 發表

一言為定   
[/quote]

賣吓廣告先:smile_44:
http://www31.188channel.com/viewthread.php?tid=11039644&extra=page%3D1

引用:
原帖由 tim1225hk 於 2009-11-25 06:11 PM 發表

睇下各位戰友啦!我無所謂:smile_30:
唔記同各位講,DJ差唔已經追到啦!相都影左啦
幾薯有相睇:smile_38: :smile_38: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-11-21 11:40 AM 發表 查看引用來源

ED場去邊度揾:smile_30: :smile_30:
:smile_38:咀咀囉........

都係嗰句......人地得唔代表我地得.....:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-11-26 12:35 AM 發表

:smile_38:咀咀囉........

都係嗰句......人地得唔代表我地得.....:smile_30::smile_30:
上房拉左仲有飯送

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆