上一頁下一頁
發新話題

人就是這樣的:明知有錯,但仍要繼續錯

收藏  |  訂閱
142  30.8k

引用:
原帖由 Martian@Earth 於 2009-10-31 09:33 AM 發表 查看引用來源
I doubt he misses you at all....  except right after watching ponography... and you are so convenience....
...
Convenience....what a ridiculous reason.....:smile_39:

樓主成魔了嗎:smile_o13: :smile_o13: 無救了

一定要去啦:smile_15:

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 15:36 發表 查看引用來源

我都相信佢只係play boy一名
不過我真係好掛住佢,好中意攬住佢,甚至想攬佢多過攬我男友,呢幾日我成日都有幻想同佢性交,我都覺得自己好衰,所以都唔知點算好
去啦~  去死啦~~ ~ :smile_15:
BYE~~ cheap 精..

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-10-31 10:42 AM 發表 查看引用來源

去啦~  去死啦~~ ~ :smile_15:
BYE~~ cheap 精..
迪拉乜你禁推樓主去架,莫非party你有份?

佢想參加埋一份XD

:smile_o08: 你男友好可憐

引用:
原帖由 henry12546798 於 2009-10-31 02:48 AM 發表 查看引用來源
Bel9009你介唔介意刪左你個POST第一句先?一係你同你男友分左手先
totally agree.......:smile_45:

如其心思思,就去下

引用:
原帖由 Bel9009 於 2009-10-30 02:43 PM 發表 查看引用來源
我並非隨便的人,過去只曾與四個男仔拍過拖,亦只有從前任男友開始才有性經驗,現任男友亦只是我第二個男人,我同佢拍拖兩年幾,久不久亦會做愛,過去兩年幾我哋感情好穩定,大家都認定對方會喺結婚的好 ...
恭喜哂, 你終於食到 arm 胃口的好野啦:smile_40::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆