上一頁下一頁
發新話題

請ching評評理

收藏  |  訂閱
104  6.1k

引用:
原帖由 3toone 於 2009-10-29 01:35 AM 發表 查看引用來源
同呢的女出去玩,行街,食飯,送禮物,是媾女的指定動作來的,ching,咁都唔做不如自已一個人玩,不要約女上街!
啋鳩佢都傻呀 !!!

引用:
原帖由 3toone 於 2009-10-29 01:35 AM 發表 查看引用來源
同呢的女出去玩,行街,食飯,送禮物,是媾女的指定動作來的,ching,咁都唔做不如自已一個人玩,不要約女上街!
agree x 2:smile_o10:

呢D女,楂鳩多過你楂筷子,見男人多過你見女人,係佢地心目中,港男就好似係銀行提款機一樣,你有大把錢都死丫.走人啦.:smile_43:

引用:
原帖由 Cuevas 於 2009-10-29 01:28 發表 查看引用來源
幾個月前識左個技師,佢而家已經冇做喇,我就約佢出黎食飯,只當朋友聚會.雖然我係鍾意佢,但之前只o係桑拿度見過,想了解多d,做住朋友先.
咁今日出左黎,一開始就行街,行左一陣佢叫多個朋友出黎,我地就去餐廳飲杯野等佢朋 ...
師兄算啦--------------搵個第二個啦-------------------佢叫個朋友出來一齊吸血呀.............

專搵笨七, 我眼見好多女, 成日帶d fd去呃食, 你真係吹佢吾脹, 下次小心d.

引用:
原帖由 Cuevas 於 2009-10-29 09:02 PM 發表 查看引用來源
多謝各位ching意見.睇左咁多意見,都係忘記佢係最好o既,但又真係好難做到.今日個腦乜都諗唔到,淨係諗住佢.但我估佢諗都冇諗下我.我都知,佢好靚,好多人追,佢仲俾其他人send俾佢o既sms我睇.
師兄...不如諗吓有什麼方法搵多啲錢仲好啦...你自己想想你有什麼優越的條件可以打動到佢...:smile_o10::smile_o10:

根本就唔需要評理, 再講都多餘

回覆 1# 的帖子

你吊未??吊咗1佰幾十豪俾佢
未吊就..叫佢吃自已

買野俾佢唔係問題,但主動要求呢家野就低裝囉!搞到自己咁貪小便宜,令男人好反感,玩唔過!

如果你唔想買, 就唔好同佢去果D地方
你係度吊人胃口, 所以理虧果個係你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆